werkblad van vierkante houten blokjes

werkblad van vierkante houten blokjes

Een schitterend werkblad van vierkante houten blokjes bestelt u gewoon online bij QATRINA ! 

U bent op zoek naar een fraai werkblad van vierkante houten blokjes ? Dan heten wij u van harte welkom bij QATRINA ! Wij maken kops werkbladen op maat van het mooie Slavonisch eikenhout, maar een werkblad in een andere houtsoort is op aanvraag eventueel ook mogelijk.

Wij zijn in staat een hoge kwaliteit tegen vriendelijke prijzen te leveren, doordat wij samenwerken met voordelige producenten in het buitenland. Deze werken allemaal met de allernieuwste machines waarmee praktisch iedere vorm gemaakt kan worden. Of het nou een vierkant, rond, rechthoekig, ovaal of ellips werkblad moet worden, wij maken het gewoon op maat voor u. Neem dus gerust even contact op voor de mogelijkheden indien u een aparte vorm wilt laten maken.

Wij zijn een van de weinigen in Nederland en België waar u massief kopshout werkbladen op maat kunt bestellen. Doe hier dus uw voordeel mee !

Het overgrote deel van de door ons geleverde werkbladen wordt besteld in eikenhout. Via onze website kunt u dit dan ook eenvoudig zelf online bestellen. Een werkblad van vierkante houten blokjes in een andere houtsoort is mogelijk op aanvraag. Voor de mogelijkheden verwijzen wij u graag naar het overzicht op onze website: klik hier. Voor meer informatie kunt u het beste even contact met ons opnemen: wij zijn bereikbaar per telefoon en mail.

Kopshout wordt met de hand gemaakt van aan elkaar verlijmde houten blokjes: een arbeidsintensief precisiewerkje. Online bestelt u bij ons 60 mm. dik kops eiken, maar dikker is mogelijk op aanvraag: wij leveren t/m 120 mm. dik. Ons massief hout is stuk voor stuk milieuvriendelijk geproduceerd en gegarandeerd FSC keurmerk.

 

 

 

werkblad van vierkante houten blokjes

Werkblad van vierkante houten blokjes

 

Mooi licht Slavonisch eikenhout, maar ook een andere houtsoort is mogelijk

Ons kopshout is helaas niet dunner dan in 60 mm. dik te leveren, omdat dan de lijmverbindingen tussen de blokjes niet sterk genoeg worden en de kans bestaat dat het blad breekt. Kops bladen zijn erg zwaar: om problemen tijdens het transport te voorkomen leveren wij via onze website tot een maximale lengte van 2,4 meter en een maximale breedte van 1,2 meter.

Eventuele langere en/of bredere werkbladen zijn alleen op aanvraag mogelijk. Neemt u hiervoor alstublieft contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een werkblad van vierkante houten blokjes ?