werkblad van kopshout

werkblad van kopshout

Niet alleen verkrijgbaar in eiken, maar ook in een andere houtsoort: een werkblad van kopshout bestelt u bij QATRINA !

Bij QATRINA vindt u het allemaal onder een dak: voor massief hout op maat hoeft u dus niet verder te zoeken. Zo leveren wij onder meer ook het door u gezochte werkblad van kopshout. Geheel met de hand op maat gemaakt voor een vriendelijke prijs. Verwen u zelf en ga voor exclusief kopshout !
Online bestelt u gemakkelijk zelf werkbladen in eiken kopshout. Daarnaast zijn op aanvraag ook andere houtsoorten mogelijk. Wij verzoeken u in dat geval even contact met ons op te nemen. Met een werkblad van kopshout haalt u gegarandeerd iets speciaals in huis !

QATRINA is van alle markten thuis: u kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het wel bij ons. Voor standaard werkbladen met standaard afmetingen verwijzen wij u graag naar een ander: bij QATRINA vindt u uitsluitend maatwerk.
Maatwerk in vierkant, in rond, in ellips, in ovaal of in rechthoekig, maar ook die door u zelf verzonnen vorm is geen probleem. Bel of mail ons gerust even als het iets heel bijzonders moet worden.

Werkbladen van kops eiken maken wij niet van zomaar een willekeurige eikensoort. Wij gebruiken hiervoor de beste soort verkrijgbaar op de markt: Slavonisch eiken. Een exclusieve eikensoort die bekend staat om zijn hardheid en fraaie uitstraling.
Ons eiken kopshout valt niet voor niets onder meer goed in de smaak bij professionele afnemers zoals slagers en horeca ondernemers. Kopshout is ijzersterk en vrijwel onverslijtbaar: een product dat een tegen een stootje kan.

Niet alleen kops eikenhout, maar ook kops essenhout, kops beukenhout, kops acaciahout en kops kersenhout 

Onze klanten moeten wat te kiezen hebben: dat is ons motto. Naast kops eikenhout vindt u daarom bij ons ook nog kops essenhout, kops beukenhout, kops acaciahout en kops kersenhout. Stuk voor stuk met de hand voor u opgebouwd uit FSC gecertificeerd A-kwaliteit massief hout.

Een werkblad gemaakt van kopshout, maar van kopshout maken wij nog veel meer !

Van kopshout maken wij niet alleen werkbladen: dit houtproduct leent zich voor nog veel meer ! Dus zoekt u bijvoorbeeld een kopshout hakblok , een kopshout snijplank, een kopshout keukenblad of een kopshout tafelblad, dan zit u goed bij QATRINA. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

 

 

werkblad van kopshout

werkblad gemaakt van eiken kopshout in transparante houtolie

Alles onder een dak: bij QATRINA zit u goed voor massief hout op maat

Of het nou in doorgaande lamellen, in kopshout of in vingerlas moet worden gemaakt: wij maken het tot op de millimeter nauwkeurig op maat met ons computergestuurde machinepark. De meest ingewikkelde vormen zijn mogelijk !
Ook voor het uitfrezen van sparingen of het realiseren van afgeronde hoeken en schuine randen draaien wij onze hand niet om. Mail ons dus gerust een schetsje of neem contact met ons op per telefoon.

Bent u geïnteresseerd in een werkblad van kopshout ?