werkblad van houten blokjes

werkblad van houten blokjes

Een uniek werkblad van houten blokjes bestelt u eenvoudig online bij QATRINA ! 

Uw keuken is wel toe aan een grondige refit en u bent op zoek naar een werkblad van houten blokjes ? Van harte welkom bij QATRINA ! Kopshout werkbladen maken wij op maat van prachtig Slavonisch eiken, maar  ook een andere houtsoort is op aanvraag mogelijk.

Wij zijn een samenwerking aangegaan met voordelige producenten in het buitenland, waardoor wij een constant hoge kwaliteit voor zeer concurrerende prijzen kunnen leveren. Wij zijn trouwens een van de heel weinige leveranciers waar u vol massief kopshout op maat kunt bestellen. Onze producenten werken met supermoderne machines waarmee zo goed als elke vorm gemaakt kan worden. Of het nou vierkant, rond, rechthoekig, ovaal of ellips moet worden, wij maken het op maat voor u. Neem gerust even contact op voor de mogelijkheden.

Ongeveer 90% van het door ons geleverde kopshout wordt besteld in eiken. Wij hebben daarom besloten via de website alleen kops eiken werkbladen aan te bieden.
Een op maat gemaakt werkblad van houten blokjes in een andere houtsoort kunt u bij ons op aanvraag bestellen. Een overzicht van de mogelijkheden vindt u op onze website: klik hier. Neem voor meer informatie contact met ons op per mail of telefoon.

Massief kopshout wordt helemaal met de hand opgebouwd door houten blokjes stuk voor stuk aan elkaar te verlijmen tot het uiteindelijke werkblad. U begrijpt: een ambachtelijk precisiewerkje. Via de webshop is 60 mm. dik kops eiken te bestellen, maar op aanvraag is dikker ook mogelijk. U kunt bij ons tot en met 120 mm. dik bestellen.

De beste houtkwaliteiten, allemaal gegarandeerd duurzaam geproduceerd en daarom zonder uitzondering stuk voor stuk voorzien van het internationaal gerespecteerde FSC keurmerk.

 

 

 

werkblad van houten blokjes

Werkblad van houten blokjes: 60 mm. eiken.

 

Prachtig ijzersterk Slavonisch eiken, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk

Kopshout leveren wij niet dunner dan 60 millimeter omdat dan de lijmverbindingen tussen de houten blokjes niet sterk genoeg worden. Panelen gemaakt van kopshout zijn hierdoor ook bij kleinere oppervlakken al erg zwaar. Om problemen voor, tijdens en na het transport te voorkomen leveren wij online niet langer dan 2400 millimeter en niet breder dan 1200 millimeter. Dikker, langer en breder is uitsluitend op aanvraag mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een werkblad van houten blokjes ?