voorraadtablet

voorraadtablet

Een vol massief eiken voorraadtablet van QATRINA: gemakkelijk online bestellen en snel in huis

Wij maken niet alleen op maat voor onze klanten: ook voor een eiken voorraadtablet zit u helemaal goed bij QATRINA !
QATRINA levert prachtige massief eiken tabletten uit voorraad in 20, 25, 30, 35 en 40 mm. dik in hele grote en hele kleine afmetingen. De tabletten zijn in drie kwaliteiten verkrijgbaar: u kunt kiezen uit noestvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken in doorgaande lamellen. Uiteraard is ons hout altijd FSC gekeurd.

Voor de tabletten maken wij gebruik van prachtig Slavonisch eiken: een langzaam groeiende eikensoort. Door de langzame groei liggen de jaarringen dicht bij elkaar en ontstaat een heel harde eikensoort. Slavonisch eiken is hierdoor van nature al zeer goed bestand tegen kromtrekken.

Het voorraadtablet kunnen wij doorgaans heel snel bij u afleveren: doordat wij samenwerken met een vaste koeriersdienst meestal al binnen een (werk)week. Als service bezorgen wij tegen kostprijs: wij verdienen hier niets aan.

 

 

 

voorraadtablet

 

Toch liever een tablet op maat ? Geen probleem bij QATRINA !

Tabletten op maat bestelt u eenvoudig zelf via onze website: wij leveren eiken tabletten in doorgaande lamellen, in vingerlas en in prachtig kopshout.
Stap 1: u kiest de uitvoering (doorgaande lamel of vingerlas) en houtkwaliteit. Stap 2: voer de afmetingen en dikte in, en selecteer wel of niet de optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’. Stap 3: plaats de bestelling in de winkelmand. Afrekenen doet u veilig via iDEAL, resp. BANCONTACT.

De tabletten zijn allemaal geschuurd met korrel 80 en de randen zijn standaard haaks en scherp. Wilt u een tablet bestellen dat u verder niet meer zelf hoeft te schuren of schaven ? Kies dan voor de extra schuurbeurt incl. het aanbrengen van vellingkanten. Het tablet krijgt dan nog een extra schuurbeurt met een fijnere korrel 120, waarbij ook de randen licht geschuurd worden zodat de scherpte er af is. Dit noemen wij het aanbrengen van vellingkanten.

U kunt uw tablet vervolgens ook nog laten behandelen met een houtolie: wij werken met Monocoat olie van Rubio. Dit is een professionele twee componenten houtolie die het hout een zeer goede bescherming geeft. Monocoat is verkrijgbaar in een transparante uitvoering, maar ook in gekleurde versies. Klik hier voor de Rubio Monocoat kleurenkaart.

Wilt u iets echt unieks in huis ? Neem dan een kijkje op onze website bij de categorie ‘kopshout‘. Gegarandeerd exclusief verkrijgbaar bij QATRINA, want praktisch niemand anders in de Benelux kan dit leveren !
Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.

 

Bent u geïnteresseerd in een voorraadtablet ?