voorraadpanelen

voorraadpanelen

Massief eiken voorraadpanelen: bestel ze eenvoudig en voordelig online bij QATRINA 

Nieuw bij QATRINA: massief eiken voorraadpanelen !  Niet iedereen heeft het geduld en de tijd om op ons maatwerk te wachten. Daarom hebben wij sinds kort een groot aantal massief eiken panelen op voorraad in 20, 25, 30, 35 en 40 mm. dik. Zowel grote als kleine afmetingen zijn voorradig.
Wij leveren de panelen in drie kwaliteiten: u kiest uit foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken, allemaal in doorgaande lamellen. Ons hout is stuk voor stuk milieuvriendelijk geproduceerd en allemaal FSC gekeurd.

Onze panelen worden gemaakt van mooi Slavonisch eikenhout: een (veel) lichtere eikensoort dan het in de Benelux veel aangeboden Europees eiken. Slavonisch eiken is een langzame groeier waardoor de jaarringen dicht bij elkaar liggen en zeer hard hout ontstaat. Deze eikensoort is dan ook zeer goed bestand tegen potentieel kromtrekken en/of torderen.

Het voordeel van voorraadpanelen is uiteraard dat deze ook snel geleverd kunnen worden. Door onze samenwerking met een vaste, uiterst professionele koeriersdienst kunnen wij uw bestelling snel bij u afleveren: normaal gesproken heeft u onze voorraadpanelen binnen 6 (werk)dagen in huis. Bezorgen doen wij overigens tegen kostprijs, als service naar onze klanten toe.

 

 

 

voorraadpanelen

 

Toch liever een paneel op maat ? Geen probleem bij QATRINA !

Online kunt u bij ons zelf massief eiken panelen op maat bestellen in doorgaande lamellen, in vingerlas en in het exclusieve kopshout.
Op de website selecteert u de uitvoering (doorgaande lamellen of vingerlas) en houtkwaliteit. Voer dan de gewenste afmetingen en dikte in en kies desgewenst voor de optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’. Ons bestelsysteem doet vervolgens de rest.

Onbehandelde panelen zijn geschuurd met korrel 80 en de randen rondom zijn scherp en exact haaks. U kunt ook een kant en klaar paneel bestellen waar u zelf niet meer aan hoeft te schuren of schaven: vink dan de optie ‘extra schuurbeurt + vellingkanten’ aan. Wij schuren het dan nog een keer met een wat fijnere korrel (korrel 120) en de scherpe randen worden lichtjes opgeschuurd. In vakjargon ook wel ‘het aanbrengen van vellingkanten’ genoemd.

U kunt het paneel ook nog laten behandelen met houtolie van Rubio Monocoat: een duurzame, professionele 2K olie die zorgt voor een langdurige bescherming. Rubio Monocoat is er in transparante uitvoering, maar ook in heel veel kleuren. Op onze website vindt u hiervan een overzicht: klik hier.

Zoekt u iets echt speciaals, iets unieks ? Dan hebben wij goed nieuws voor u: wij leveren namelijk ook prachtige kopshout panelen op maat. Bijna niemand kan dit leveren, dus exclusief verkrijgbaar bij QATRINA ! Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ? Neem dan even contact met ons op: Team QATRINA staat voor u klaar.

 

Bent u geïnteresseerd in onze voorraadpanelen ?