voordelige houten tafelbladen

voordelige houten tafelbladen

Verkrijgbaar in meerdere houtsoorten: voordelige houten tafelbladen op maat voor u gemaakt

Uw bestaande houten of stalen onderstel is nog prima, maar het tafelblad moet een keer worden vernieuwd ? Kijk dan eens op de website bij onze voordelige houten tafelbladen. Groot of klein, rond of vierkant, rechthoekig of ovaal, zelfs de meest ingewikkelde (organische) vormen: alles is mogelijk bij QATRINA ! Waarom zou u nog in meubelwinkels zoeken naar die ene interessante vorm ? laat het gewoon op maat maken door QATRINA. Bestellen kan gewoon online en mocht het nodig zijn, dan zijn wij telefonisch of per mail beschikbaar voor raad en daad. Voordelige houten tafelbladen bestelt u bij ons gewoon zoals u ze wilt hebben.

Niets is ons te gek: Deens of Spaans ovaal, druppelvormen, afgeschuinde randen, sparingen of een extra dik tafelblad. Alles is mogelijk met onze professionele apparatuur ! Neem contact met ons op en laat u verrassen.

U kunt bij ons houten tafelbladen bestellen gemaakt van massief eiken, maar wij leveren nog veel meer: ook kersen, beuken, noten en essen tafelbladen zijn op aanvraag verkrijgbaar. Het overzicht van onze overige leverbare houtsoorten vindt u op de website.

Onze tafelbladen zijn stuk voor stuk FSC gecertificeerd en milieuvriendelijk geproduceerd. De eikenhouten bladen worden gemaakt van Slavonisch eiken: een erg harde, taaie houtsoort die wij bij onze vaste producenten in het buitenland inkopen. Slavonisch eiken kunnen wij leveren in een foutvrije, een licht rustieke en een rustieke kwaliteit in drie uitvoeringen: in doorgaande lamellen, in vingerlas en in schitterend kopshout. Doorgaande lamellen en vingerlastafelbladen maken wij tot maximaal 40 mm. dik. Opdikken kan tot 80 mm. Kopshouttafelbladen kunt u bij ons bestellen in 60 mm. dikte.

Direct uit onze voorraad leverbaar voor de handige doe-het-zelver: vol massief eiken en noten standaardpanelen. Razendsnel tegen kostprijs bij u thuisbezorgd door onze professionele koeriersdienst.

 

 

 

voordelige houten tafelbladen

Ovaal tafelblad met verjongde rand (foutvrij eiken doorgaande lamellen, onbehandeld)

 

Kiezen uit standaardafmetingen en -vormen ? Zo niet bij QATRINA !

Kiezen uit standaardmaten in een standaardvorm ? Dat is toch niet meer van deze tijd ! Bepaal zelf uw houtsoort, de maten en de vorm en wij zorgen voor de rest. Heel gewoon bij QATRINA.

U heeft uw zinnen gezet op een mooi houten tafelblad, maar wilt niet al teveel uitgeven ? Dan is een fraai tafelblad gemaakt van dik eikenfineer misschien wel iets voor u. Kijk hiervoor snel op onze website: klik hier.

 

Bent u geïnteresseerd in onze voordelige houten tafelbladen ?