voordelige houten keukendeurtjes

voordelige houten keukendeurtjes

Voordelige houten keukendeurtjes tot op de mm. nauwkeurig op maat ? Bestel ze online bij QATRINA !

Het maakt niet uit of u nou hele kleine of juist mega grote deuren nodig heeft: wij maken ze allemaal op maat. Voor voordelige houten keukendeurtjes moet u dus bij QATRINA zijn !

Op zoek naar meer gezelligheid in uw keuken ? Dan zijn onze voordelige houten keukendeurtjes precies wat u nodig heeft. Gebruik ze voor uw nieuwe (IKEA)keuken of ter vervanging van uw oude keukendeuren.
Vindt u die gladde doorsneedeuren van geperste houtsnippers voorzien van een plastic laagje ook helemaal niks ? Dan zou u eens kunnen denken aan prachtige massief houten deuren. Bij QATRINA bestelt u ze in een topkwaliteit en voor een interessante prijs.

Een massief houten deur gaat zonder extra verstevigingen geheid kromtrekken. Om dit tegen te gaan frezen wij altijd geheel onzichtbaar stalen strippen in onze deurtjes. Hierdoor blijven ze gegarandeerd recht. Door het extra gewicht van de stalen strippen worden de deuren wel wat zwaarder: een extra scharnier is daarom vaak wel nodig.

Voor onze eiken deuren en fronten maken wij gebruik van Slavonisch eiken: een keiharde, fraaie lichte houtsoort die zijn oorsprong vindt in Oost Europa. Extreem koude winters daar zorgen voor een heel trage groei, waardoor het hout extra hard wordt. Onze massief eikenhouten fronten en deuren zijn allemaal FSC gecertificeerd, gegarandeerd duurzaam geproduceerd en verkrijgbaar in 3 kwaliteiten: wij leveren een foutvrije, een licht rustieke en een rustieke kwaliteit. Fronten en deuren in andere houtsoorten op aanvraag: deze zijn niet altijd beschikbaar. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag.

Sinds kort leveren wij naast een massieve uitvoering ook fronten en deuren van eikenfineer. Prijstechnisch en kwalitatief absoluut het overwegen waard en bij ons op maat te bestellen in een foutvrije en een rustieke kwaliteit. Klik hier voor meer informatie betreffende dit product.

 

 

 

voordelige houten keukendeurtjes

 

QATRINA gaat verder 

QATRINA gaat verder dan de meeste aanbieders op het internet. Bij ons kunt u bijvoorbeeld ook al de scharnier sparingen in de deuren laten uitfrezen en de fronten en deuren al helemaal kant en klaar bestellen. Uw bestelling wordt dan door ons behandeld met een twee componenten lak of olie en is dan klaar om te gebruiken.

QATRINA levert ook paneelfronten en -deuren. Deze zijn in meerdere uitvoeringen op aanvraag verkrijgbaar. Bel of mail ons even voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in onze voordelige houten keukendeurtjes ?