voordelige houten keukenbladen

voordelige houten keukenbladen

Voor voordelige houten keukenbladen moet u bij QATRINA zijn 

Plannen voor een nieuwe keuken of moet uw bestaande blad hoognodig vervangen worden ? Dan zit u goed bij QATRINA, want wij maken voordelige houten keukenbladen exact op maat in iedere denkbare vorm en afmeting. Geen zin om met de hele familie showrooms van keukenleveranciers af te struinen ? Dat hoeft ook niet meer, want bij ons bestelt u uw nieuwe keukenblad gewoon online. Gemakkelijk vanaf de bank thuis bestellen en tegen kostprijs door onze eigen koerier bij u thuis afgeleverd. Voor voordelige houten keukenbladen bent u bij QATRINA aan het juiste adres !

Zo goed als alles is mogelijk: recht toe recht aan bladen, bladen met een organische vorm, afgeronde hoeken, uitsparingen, een verjongde rand of juist een opgedikte rand: bij QATRINA kan het allemaal. Dus moet het iets heel aparts worden, mail ons een schets of tekening en wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave.

Massief houten keukenbladen gemaakt van eikenhout, maar ook een blad in een andere houtsoort is mogelijk: zo leveren wij bijv. ook notenhout, beukenhout, essenhout en kersenhout. Meer info over onze andere houtsoorten vindt u hier.

Alleen het allermooiste hout: FSC gecertificeerd en daarmee gegarandeerd milieuvriendelijk verwerkt. Onze eiken keukenbladen maken wij van Slavonisch eikenhout: een prachtige keiharde eikensoort die exclusief voor ons door vaste producenten buiten Nederland wordt gekweekt. Het eikenhout is beschikbaar in drie kwaliteiten en uitvoeringen: wij kunnen foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken leveren in doorgaande lamellen, in vingerlas en in uniek kopshout. In doorgaande lamellen en in vingerlas leveren wij tot en met 40 mm. dik massief. Ons kopshout is standaard 60 mm. dik.

Zelf uw nieuwe keukenblad op maat maken en verder afwerken ? Dat kan met onze massief houten panelen in standaardmaten. Deze kunnen wij direct uit voorraad leveren in eiken- en in notenhout in courante maten en diktes.

 

 

 

voordelige houten keukenbladen

Massief houten keukenblad (kops eiken)

 

Keukenbladen in standaardafmetingen kennen wij niet

Keukenbladen in standaardafmetingen en in standaardvormen doen wij niet aan. Bij ons bepaalt u zelf de gewenste houtsoort, de gewenste afmetingen en de gewenste vorm. Dat is toch niet meer dan normaal ?

U wilt wel graag de looks van een massief houten keukenblad, maar uw budget is niet toereikend ? Niet getreurd, want u kunt bij ons ook terecht voor een keukenblad van dik eikenfineer: klik hier voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in onze voordelige houten keukenbladen ?