voordelige eikenhouten vensterbanken

voordelige eikenhouten vensterbanken

Voor voordelige eikenhouten vensterbanken bent u aan het juiste adres bij QATRINA !

Uitgekeken op de oude of zijn ze gewoon toe aan vervanging ? Voor voordelige eikenhouten vensterbanken bent u bij ons aan het juiste adres !
QATRINA levert eiken vensterbanken exact op maat in drie schitterende kwaliteiten: wij leveren noestvrij/foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken vensterbanken. Een andere houtsoort dan eiken is buiten de website om eventueel op aanvraag mogelijk. Klik hier voor het overzicht van de overige leverbare houtsoorten op onze website.

Met onze geavanceerde houtbewerkingsmachines kunnen wij ook afwijkende vormen of eventuele uitsparingen realiseren. Dus laat u verrassen en bestel vandaag nog online uw voordelige eikenhouten vensterbanken bij QATRINA !

In Nederland en België worden vensterbanken overwegend gemaakt van het wat gelige Europese eikenhout. Wij maken ze echter van Slavonisch eiken: een exclusieve, lichte en zeer harde eikensoort afkomstig uit Oost Europa.
Het hout wordt daar onder staatstoezicht op een gegarandeerd milieuvriendelijke manier geproduceerd en verder bewerkt. Ons Slavonisch eiken is daarnaast ook nog eens altijd FSC gecertificeerd: een keurmerk voor een duurzaam geproduceerd product.

U kunt bij ons vensterbanken bestellen uitgevoerd in doorgaande lamellen of in vingerlas in vier verschillende diktes: wij leveren 20, 25, 30 en 40 mm. dik. Een andere diktes is evt. mogelijk op aanvraag.
Heeft u hele lange vensterbanken nodig ? Deze zijn buiten de website om op aanvraag te bestellen. Neem hiervoor dus even contact met ons op.

Interessant geprijsde vensterbanken gemaakt van dik eikenfineer

Vensterbanken gemaakt van dik eikenfineer: voordeliger dan massief eikenhouten vensterbanken, maar zeer zeker een kwaliteitsproduct waar u veel plezier van zult hebben. Fineer vensterbanken zijn bij ons op maat te bestellen in vijf verschillende standaarddiktes in een noestvrije/foutvrije en rustieke eikenkwaliteit. Klik hier voor ons eikenfineer of neem even contact met ons op.

 

 

 

voordelige eikenhouten vensterbanken

Eikenhouten vensterbanken (Slavonisch eiken foutvrij, doorgaande lamel)

 

Snel zelf aan de slag met voorraadpanelen van QATRINA !

Wilt u snel zelf aan de slag en heeft u geen zin en/of tijd om op ons maatwerk te wachten ? Wij hebben in ons magazijn altijd een groot aantal eiken panelen in standaardafmetingen met verschillende diktes op voorraad. Wij kunnen deze met onze eigen koeriersdienst heel snel bij u afleveren. Neem voor meer informatie snel een kijkje op de website bij onze voorraadpanelen, want de door u gewenste uitvoering staat er vast wel tussen.

 

Bent u geïnteresseerd in onze voordelige eikenhouten vensterbanken ?