voordelige eikenhouten meubelpanelen op maat

voordelige eikenhouten meubelpanelen op maat

Op zoek naar voordelige eikenhouten meubelpanelen op maat ? Bestel ze eenvoudig online bij QATRINA !

Bent u zelf aan het klussen en heeft u voordelige eikenhouten meubelpanelen op maat nodig ? Bestel ze dan gemakkelijk online bij QATRINA ! Wij maken ze voor u op maat van het allermooiste eikenhout dat op kleur en structuur door ons wordt geselecteerd.
Iedere vorm kunnen wij maken: vierkant, rond, rechthoekig, ovaal, ellipsvormig: allemaal geen probleem bij QATRINA. Wij zijn zonder overdrijven een maatwerkspecialist, want ook de meest ingewikkelde vormen zijn mogelijk, omdat wij werken met computergestuurde bewerkingsmachines. Heeft u dus een heel speciale vorm nodig ? Neem dan contact met ons op, want wij kunnen het vast wel voor u maken.

Tegenwoordig hoeft u niet meer te zoeken en zelf te slepen met grote, zware panelen. U bestelt ze eenvoudig online op maat thuis vanaf de bank en wij leveren ze tegen kostprijs bij u af ! Bestel dus uw voordelige eikenhouten meubelpanelen op maat gewoon bij QATRINA !
Bij ons kunt u kiezen uit drie kwaliteiten eikenhout: foutvrij/noestvrijlicht rustiek en rustiek eiken. Panelen in andere houtsoorten op aanvraag. Een overzicht van de mogelijkheden vindt u op onze site: klik hier.

Met massief houten panelen van QATRINA haalt u gegarandeerde kwaliteit in huis: ons hout is namelijk altijd FSC gecertificeerd en milieuvriendelijk geproduceerd. Meubelpanelen leveren wij zowel in doorgaande lamellen als in een vingerlasuitvoering in diverse veelgevraagde diktematen. Indien gewenst leveren wij de panelen ook kant en klaar behandeld met een professionele houtolie in kleur of transparant.

Heeft u zelf de beschikking over een zaagtafel en wilt u snel aan de slag kunnen? Wij leveren ook panelen uit voorraad: klik hier voor meer info.

 

 

 

voordelige eikenhouten meubelpanelen op maat

 

QATRINA, ook voor hele lange panelen 

U zit bij ons goed voor op maat gemaakte meubelpanelen gemaakt van schitterend Slavonisch eikenhout.
Online kunt u tot maximaal 3 meter lang en maximaal 1,2 meter breed bestellen. Bel of mail ons even wanneer u extra lange of extra brede panelen zoekt: deze zijn leverbaar op aanvraag.

Meubelpanelen opgebouwd uit doorgaande lamellen langer dan ongeveer 3,5 meter zijn moeilijk te krijgen en moeten wij bij onze producenten aanvragen. In de meeste gevallen kunnen wij u echter wel helpen. Extra lange meubelpanelen opgebouwd uit kopshout of gemaakt in een vingerlasuitvoering zijn wel standaard in langere lengtes leverbaar. Neem hiervoor even contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in onze voordelige eikenhouten meubelpanelen op maat ?