voordelige eikenhouten keukenfronten

voordelige eikenhouten keukenfronten

QATRINA maakt ze voor u op maat: voordelige eikenhouten keukenfronten

Toe aan een grondige opfrisbeurt van uw bestaande keuken of een compleet nieuwe keuken ? Vol massief hout geeft een gezellige sfeer in huis, dus denk eens aan voordelige eikenhouten keukenfronten van QATRINA. Net als wij geen liefhebber van de doorsnee glimmende fabrieksdeurtjes ? Ga dan voor massief ! Succes gegarandeerd !
Wij maken massief houten keukenfronten en -deuren in iedere gewenste afmeting voor u op maat, maar dan wel voor een redelijke prijs. Voor voordelige eikenhouten keukenfronten zit u bij QATRINA dus helemaal goed !

Over het algemeen geven keukenfronten geen problemen, maar de deuren gaan zonder extra verstevigingen na verloop bijna altijd kromtrekken. Om dit te voorkomen frezen wij daarom gelakte stalen strippen in de keukendeuren. U ziet hier hoegenaamd niets van, want de strippen worden onzichtbaar in de deuren weggewerkt.
De deuren worden hierdoor wel wat zwaarder: in veel gevallen zal een extra scharnier nodig zal zijn. Mocht u overwegen deze zelf aan te brengen: een punt van aandacht.

Voor onze eiken keukenfronten en -deuren maken wij gebruik van schitterend mooi Slavonisch eiken: licht van kleur en met een uiterst fijne houtstructuur. Slavonisch eiken groeit voornamelijk in Oost Europa waar het door de koude winters heel langzaam groeit en erg hard wordt. Het door ons gebruikte hout wordt gegarandeerd duurzaam geproduceerd, is altijd FSC gecertificeerd en is te bestellen in een prachtige foutvrije, licht rustieke of rustieke kwaliteit. Keukenfronten en -deuren in andere houtsoorten zijn op aanvraag verkrijgbaar: bel of mail ons even voor de mogelijkheden, want deze zijn niet altijd beschikbaar.

Met het blote oog nauwelijks van massief te onderscheiden en interessant geprijsd zijn onze eikenfineerfronten. Deze bestelt u bij ons op maat in foutvrije/noestvrije en rustieke uitvoering. Meer informatie vindt u hier.

 

 

 

voordelige eikenhouten keukenfronten

 

Uw keukenfronten en -deuren klaar om te monteren ? Ook dat is mogelijk bij QATRINA ! 

Klaar om te monteren of zelf nog aan de slag: aan u de keus. Bestelt u ze kant en klaar, dan zorgen wij ervoor dat de scharniergaten er dan al op de juiste plaats in zitten en wij werken ze voor u af met een hoogwaardige houtolie of lak.

Ook fronten en deuren in een paneeluitvoering zijn mogelijk: zo creëert u nog meer sfeer in uw keuken. Deze zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in onze voordelige eikenhouten keukenfronten ?