voordelige eikenhouten keukendeurtjes

voordelige eikenhouten keukendeurtjes

Voordelige eikenhouten keukendeurtjes op maat bestellen ? Bij QATRINA bestelt u ze gewoon online !

Heeft u hele kleine of juist hele grote deuren nodig ? Wij kunnen alle afmetingen voor u maken ! Voordelige eikenhouten keukendeurtjes bestelt u namelijk razendsnel online bij QATRINA ! Alles tot op de millimeter nauwkeurig, exact op maat.

U brengt met voordelige eikenhouten keukendeurtjes een warme gezellige sfeer in uw keuken ! Het is om het even of u ze nou gaat gebruiken voor bijvoorbeeld een nieuwe keuken van IKEA of ze gebruikt als vervanging van uw huidige deuren.
Uitgekeken op die doorsnee deuren van geperst hout met een plastic laagje ? Denk dan eens aan vol massief houten keukendeuren. Een hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs en op maat voor u gemaakt door QATRINA.

Massief houten keukendeuren zonder extra verstevigingen gaan na enige tijd vrijwel allemaal kromtrekken. Daarom worden al onze deurtjes voorzien van onzichtbaar ingefreesde stalen strippen, waardoor ze niet kunnen kromtrekken. Zelf de scharnieren monteren ? De deurtjes worden door de stalen strippen een stuk zwaarder. Reken dus op het aanbrengen van minimaal een extra scharnier per deur.

Eikenhouten keukendeuren worden door ons gemaakt van het schitterende Slavonisch eiken: een mooie lichte en keiharde eikensoort die veel in Oost Europa voorkomt. Het kan daar extreem koud worden, waardoor de bomen veel langzamer groeien dan hier. Het hout wordt daardoor wel veel harder dan bijvoorbeeld Europees eiken. Onze fronten en deuren zijn FSC gecertificeerd en milieuvriendelijk geproduceerd.

Eiken fronten en deuren zijn verkrijgbaar in foutvrij, licht rustiek en rustiek. Een andere houtsoort op aanvraag. Een overzicht van de mogelijkheden vindt u hier. Neem contact met ons op betreffende de beschikbaarheid op dit moment.

Wij leveren sinds kort ook deurtjes en fronten gemaakt van eikenfineer. Gunstig geprijsd en kwalitatief zeker een goed alternatief voor massief. Deuren en fronten in fineer zijn op maat verkrijgbaar in foutvrij en rustiek eiken. Meer over dit product vindt u hier.

 

 

 

voordelige eikenhouten keukendeurtjes

 

Meer dan maatwerk 

Bij ons vindt u meer dan alleen maatwerk: zo kunnen wij bijvoorbeeld ook de boringen voor de scharnieren er al voor u uitfrezen en kunt u de deuren kant en klaar bij ons bestellen. Wij behandelen ze dan met een professionele lak of olie, zodat u ze alleen nog zelf hoeft te monteren.

Op aanvraag zijn bij ons evt. ook paneeldeuren/-fronten in meerdere uitvoeringen te bestellen. Bel of mail ons hiervoor even.

 

Bent u geïnteresseerd in onze voordelige eikenhouten keukendeurtjes ?