voordelige eikenhouten keukendeuren

voordelige eikenhouten keukendeuren

Voor voordelige eikenhouten keukendeuren op maat bent u bij QATRINA aan het juiste adres !

Kan uw keuken wel wat warmte en sfeer gebruiken ? Onze voordelige eikenhouten keukendeuren zijn dan zeker het overwegen waard. Gebruik ze als vervanging van uw huidige deuren, of wanneer u van plan bent een geheel nieuwe (IKEA)keuken aan te schaffen.
Bent u ook helemaal klaar met die kille gladde deuren die standaard worden geleverd bij een (nieuwe) keuken ? Ga dan voor massief houten deuren: succes gegarandeerd en interessant geprijsd ! Wij maken het allemaal op maat voor u: of het nou piepkleine of XXL deuren moeten worden. Bij ons zit u goed voor voordelige eikenhouten keukendeuren !

Om te voorkomen dat de deuren na verloop van tijd gaan kromtrekken frezen wij altijd onzichtbaar stalen strippen in de deuren. Zonder deze extra versteviging trekken ze namelijk vrijwel zeker krom. Door de stalen strippen blijven ze recht tot in lengte van jaren. Onze deuren zijn wel zwaarder dan de ‘standaarddeuren’: houd daar rekening mee met het aantal scharnieren dat u aanbrengt.

De massief eiken keukendeuren en bijbehorende fronten maken wij van Slavonisch eiken: een exclusieve eikensoort met een prachtige lichte kleur afkomstig uit Oost Europa. Door koude winters daar groeien de bomen erg langzaam, wat voor keihard hout zorgt.

Ons hout is allemaal FSC gecertificeerd en wordt gegarandeerd op een duurzame manier geproduceerd. Eiken deuren en fronten zijn bij ons verkrijgbaar in een foutvrije, licht rustieke en een rustieke uitvoering. In verband met de beperkte beschikbaarheid zijn deuren en fronten in andere houtsoorten alleen op aanvraag mogelijk. Bel of mail ons hiervoor even.

Zeer interessant geprijsd en mede daarom zeker een goed alternatief voor massief zijn onze deuren van eikenfineer. Fineer leveren wij in foutvrij en rustiek eiken. Kijk op de website voor meer informatie: klik hier.

 

 

 

voordelige eikenhouten keukendeuren

 

Uw keukendeuren al helemaal kant en klaar ? Dat kan bij QATRINA !

Helemaal kant en klaar om te monteren ? Geen probleem bij QATRINA, want dan frezen wij de benodigde sparingen voor de scharnieren er voor u uit en worden de deuren en fronten daarna behandeld met een twee componenten houtolie of een transparante lak. Oliën kan zowel transparant als in kleur.

Mocht u behoefte hebben aan extra sfeer in uw keuken: wij leveren ook deuren en fronten in een paneeluitvoering. Deze zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Neem gerust even contact op voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in onze voordelige eikenhouten keukendeuren ?