voordelige eikenhouten keukenbladen op maat

voordelige eikenhouten keukenbladen op maat

Voordelige eikenhouten keukenbladen op maat voor u gemaakt ? Gewoon bij QATRINA bestellen !

Gemakkelijk online voordelige eikenhouten keukenbladen op maat bestellen is heel normaal bij QATRINA ! Een kind kan de was doen: voer de afmetingen en dikte van uw keukenblad in en wij gaan ermee aan de slag. Zo eenvoudig kan het zijn.

Alles tot op de millimeter nauwkeurig, want QATRINA levert haar voordelige eikenhouten keukenbladen op maat gemaakt in iedere gewenste afmeting.
Niet alleen particuliere, maar ook zakelijke klanten zijn welkom bij ons. Wij zijn specialist in het maken van extra ingewikkelde vormen omdat wij met geavanceerde computergestuurde machines werken. Iedere vorm is zo mogelijk.

In de Benelux wordt hoofdzakelijk met Europees eiken gewerkt, maar wij gebruiken schitterend Slavonisch eikenhout: een houtsoort afkomstig uit Oost-Europa. Hier wordt het op een milieuvriendelijke manier gekweekt. Door ons geleverde keukenbladen zijn daarnaast allemaal FSC gecertificeerd.

Eikenhouten keukenbladen leveren wij in foutvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit opgebouwd uit doorgaande lamellen of in een vingerlasuitvoering. Een fraai keukenblad in een andere houtsoort dan eiken kan op aanvraag buiten de website om. Klik hier voor de mogelijkheden. Onze keukenbladen zijn verkrijgbaar met een dikte van 20, 25, 30 of 40 mm. Neem contact met ons op voor een andere dikte.

Op zoek naar iets echt speciaals ? Kijk dan even bij onze kops eiken keukenbladen. Absoluut uniek en ‘gewoon’ op maat te bestellen met een dikte van maar liefst 60 mm. Klik hier voor ons kopshout.

Ongeduldige klanten kunnen bij ons ook terecht, want wij hebben ook veel panelen op voorraad in ons magazijn. Dus wilt u snel aan de slag kunnen en is zelf op maat (laten) zagen geen probleem, Klik dan hier.

 

 

 

voordelige eikenhouten keukenbladen op maat

Kops keukenblad (Slavonisch eiken)

Het allerbeste hout + maatwerk = QATRINA 

Vriendelijke prijzen, topkwaliteit, maatwerk en tegen kostprijs thuis bij u afgeleverd: allemaal heel gewoon bij QATRINA ! Dus verwen uzelf vandaag nog met een nieuw vierkant, rechthoekig, rond of ovaal keukenblad: succes gegarandeerd ! Prachtig massief Slavonisch eiken, verkrijgbaar in drie kwaliteiten in speels vingerlas en in fraaie doorgaande lamellen.

Een prachtig massief kops eiken keukenblad met een dikte van 6 centimeter is ook mogelijk: u bestelt het ‘gewoon’ op maat bij QATRINA. Daarnaast leveren wij ook keukenbladen in eikenfineer. Een voordelige keus en nagenoeg niet van massief te onderscheiden. Eikenfineer op maat is verkrijgbaar in foutvrije en rustieke kwaliteit. Klik hier voor ons ‘eikenfineer’.

 

Bent u geïnteresseerd in onze voordelige eikenhouten keukenbladen op maat ?