voordelige eiken vensterbanken

voordelige eiken vensterbanken

Precies op maat voor u gemaakt: voordelige eiken vensterbanken van QATRINA !

Uw oude vensterbanken zijn wel een keer aan vervanging toe ? Voordelige eiken vensterbanken, exact in de maten die u nodig heeft bestelt u gewoon online bij QATRINA !

U kunt ze bij ons bestellen in drie verschillende eikenkwaliteiten: in een fraaie egale foutvrije uitvoering, in robuust rustiek en in een verfijnde licht rustieke kwaliteit. Wij leveren het allemaal online ! Buiten onze website om zijn vensterbanken gemaakt van een andere houtsoort mogelijk. U vindt ze hier. Bel of mail ons even betreffende de beschikbaarheid, want niet alles is het gehele jaar door voorradig.

Afwijkende vormen of uitsparingen nodig ? Geen probleem met onze geavanceerde machines: wij maken het allemaal exact op maat voor u. Schitterende voordelige eiken vensterbanken vindt u bij QATRINA !

De meeste andere online aanbieders leveren hun eiken vensterbanken doorgaans gemaakt van traditioneel Europees eiken: een niet al te harde, wat gelig ogende eikensoort. Wij maken echter gebruik van het veel hardere Slavonisch eiken. Een houtsoort geroemd om zijn mooie egale, lichte kleur.
Ons Slavonisch eiken wordt duurzaam verwerkt en is FSC gecertificeerd. U haalt gegarandeerd een kwaliteitsproduct in huis !

Wij leveren de vensterbanken met een dikte van 20, 25, 30 of 40 mm. in een vingerlas en in een doorgaande lamellenuitvoering. Tussenliggende diktes zijn verkrijgbaar op aanvraag. Speciale wensen of extra lange vensterbanken nodig ? Neem contact met ons op: zo goed als alles is mogelijk bij QATRINA.

Vensterbanken van eikenfineer: een interessant geprijsd alternatief voor massief hout

Verkrijgbaar in vijf verschillende diktes en meerdere randafwerkingen: onze vensterbanken gemaakt van eikenfineer. Hoogwaardige kwaliteit voor betaalbare prijzen, en te bestellen in een rustieke en een foutvrije/kwastvrije uitvoering. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op of klik hier om naar de website te gaan.

 

 

 

voordelige eiken vensterbanken

Voordelige massief eiken vensterbanken (foutvrij Slavonisch eiken in doorgaande lamel uitvoering)

 

Bij QATRINA kunt u ook terecht voor standaard panelen uit voorraad: zo kunt u snel zelf aan de slag !

Vensterbanken op maat maken vergt uiteraard wat tijd: heeft u haast en kunt u ze zelf wel op maat maken en verder afwerken ? Neem dan gauw een kijkje bij onze standaard panelen uit voorraad: vandaag bestellen = binnen een paar dagen aan het werk kunnen ! De panelen zijn verkrijgbaar in meerdere houtkwaliteiten, afmetingen en diktes.

 

Bent u geïnteresseerd in onze voordelige eiken vensterbanken ?