voordelige eiken vensterbank

Op zoek naar een voordelige eiken vensterbank ? QATRINA maakt hem op maat voor u ! 

Wij maken hem op maat voor u: een voordelige eiken vensterbank. Door onze jarenlange samenwerking met vaste producenten in het buitenland, kunnen wij onze vensterbanken zeer voordelig leveren. Een voordelige eiken vensterbank bestelt u ook nog eens heel gemakkelijk online bij QATRINA. Een fluitje van een cent, want ons slimme bestelsysteem berekent supersnel de prijs van het door u uitgekozen product voor u uit. Onze vensterbanken worden gegarandeerd duurzaam geproduceerd, en zijn daarom ook allemaal FSC gekeurd.

Massief eiken vensterbanken kunt u in zo goed als iedere afmeting bij ons bestellen. Online via onze webshop leveren wij prachtig Slavonisch eiken vensterbanken in drie verschillende kwaliteiten: in foutvrijlicht rustiek en in rustiek eiken. Vensterbanken in andere houtsoorten zijn mogelijk op aanvraag: klik hier voor een overzicht van onze andere leverbare houtsoorten. Voor vragen kunt u het beste meteen even contact met ons opnemen: wij zijn bereikbaar via mail en telefoon. Houten vensterbanken zijn leverbaar in twee uitvoeringen: in doorgaande lamellen en in vingerlas, standaard in 20, 25, 30 of 40 mm. U zoekt een andere dikte ? Geen probleem: die leveren wij ook, maar wel op aanvraag.

 

 

voordelige eiken vensterbank

Massief eiken vensterbank in doorgaande lamel

Schitterende houten vensterbanken in eiken, maar evt. ook in een andere houtsoort te bestellen

Unieke massief houten vensterbanken op maat voor u gemaakt in doorgaande lamellen en in vingerlas. Online tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter te bestellen, maar veel langer of in een andere houtsoort kan ook. Bel of mail ons hiervoor even, wij helpen u graag.

Tot op de millimeter nauwkeurig op maat voor u gemaakte eiken vensterbanken in drie verschillende houtkwaliteiten: in foutvrij eiken, licht rustiek eiken of rustiek eiken, maar ook in een andere houtsoort dan eiken. Kijk dus gewoon even op onze website, en laat u verrassen door de mogelijkheden !

 

Bent u geïnteresseerd in een voordelige eiken vensterbank ?