voordelige eiken keukendeuren

voordelige eiken keukendeuren

Exact op maat gemaakt in iedere gewenste afmeting: voordelige eiken keukendeuren

Gemaakt van het allermooiste hout en door onze samenwerking met vaste producenten zeer interessant geprijsd: onze voordelige eiken keukendeuren. Elke gewenste afmeting is mogelijk: of het nou hele kleine deuren of hele grote deuren moeten worden. De gaten voor de scharnieren kunnen wij er ook alvast voor u in maken.

Uitgekeken op de standaard geplastificeerde deuren ? Breng dan meer sfeer en gezelligheid in uw huis en kies voor massief houten keukendeuren.
Aangezien massief houten deuren na verloop van tijd vaak krom gaan trekken, voorzien wij de deuren allemaal van (onzichtbaar) ingrefreesde strippen. Door de strippen kan het hout niet kromtrekken en blijven de deuren gegarandeerd recht. Ook grotere vaste fronten die moeilijk bevestigd kunnen worden krijgen een dergelijke behandeling. Om doorhangen van de deuren te voorkomen is in de meeste gevallen een extra scharnier nodig.

Voor onze eikenhouten deuren maken wij gebruik van een niet alledaagse eikensoort: Slavonisch eiken. Mooi licht van kleur en veel harder dan het gebruikelijke Europees eiken. Slavonisch eiken wordt exclusief voor ons geproduceerd in het buitenland, is gegarandeerd FSC gecertificeerd en duurzaam verwerkt.

De voordelige eiken keukendeuren zijn bij ons te bestellen in een foutvrije, een rustieke en een licht rustieke kwaliteit. Keukendeuren in een andere houtsoort op aanvraag. Klik hier voor de mogelijkheden.

Bij QATRINA zit u goed voor massief houten deuren, maar ook voor vriendelijk geprijsde fineerdeuren

Fineerdeuren: u krijgt de uitstraling van massief hout, maar wel voor een zeer vriendelijke prijs. Fineer heeft geen last van kromtrekken, dus de metalen strippen zijn hier niet nodig. Al met al een voordelig en zeer interessant alternatief ! Keukendeuren van fineer leveren wij in rustiek en in foutvrij eiken in iedere gewenste afmeting. Voor meer informatie klik hier of bel of mail ons even.

 

 

 

voordelige eiken keukendeuren

QATRINA, voor maatwerk en (veel) meer

Uw keukendeuren kant en klaar bestellen zodat u ze alleen nog hoeft te (laten) monteren ? Natuurlijk kan dat bij QATRINA ! U hoeft echt niet zelf nog aan het werk met een frees, een kwast of een roller. In dat geval frezen wij de scharnierboringen er al voor u uit, worden de deuren nog een keer extra geschuurd met een fijne korrel en behandelen wij ze met een twee componenten houtolie in transparant of in kleur. Lakken is mogelijk op aanvraag.

Bent u geïnteresseerd in onze voordelige eiken keukendeuren ?