voordelig houten werkblad op maat

voordelig houten werkblad

Gewoon online bij QATRINA te bestellen: een voordelig houten werkblad op maat

Nog niet gevonden wat u zoekt ? Een voordelig houten werkblad op maat bestelt u bij QATRINA heel eenvoudig thuis vanuit uw luie stoel. Wij kunnen werkbladen in eiken in een foutvrije, een licht rustieke of een rustieke kwaliteit leveren. Daarbij zijn ook speciale vormen geen probleem: deze leveren wij echter alleen op aanvraag. Neem hiervoor contact met ons op.

Zoekt u een andere houtsoort dan eiken ? Naast eiken werkbladen zijn ook werkbladen in andere houtsoort eventueel mogelijk. Klik hier voor onze overige leverbare houtsoorten of bel of mail ons even: wij helpen u graag.
Wij produceren eiken werkbladen exact op maat gemaakt van de allermooiste eikensoort die leverbaar is: Slavonisch eiken. Slavonisch eiken heeft een prachtige lichte kleur, is ijzersterk en wordt duurzaam gekweekt en geproduceerd in Kroatië en Roemenië. Ons hout is altijd FSC gecertificeerd: een garantie voor een milieuvriendelijk, verantwoord bosbeheer.

Wij leveren massief houten werkbladen in verschillende diktes: u kunt kiezen uit een bladdikte van 20, 25, 30 of 40 mm. opgebouwd uit op kleur en structuur geselecteerde doorgaande lamellen of een gemaakt in een vingerlasuitvoering. Naast doorgaande lamellen en vingerlas zijn ook werkbladen gemaakt van kopshout bij ons te bestellen. Schitterend mooi en nagenoeg onverslijtbaar. Kopshout leveren wij online met een dikte van liefst 6 centimeter in massief Slavonisch eiken. Klik hier voor ons kopshout.

Vierkante, rechthoekige of zelfs ronde werkbladen kunt u zelf online bestellen. Voor een voordelig houten werkblad op maat met een (heel) speciale vorm kunt u contact met ons opnemen.

 

Een gunstig geprijsd werkblad van eikenfineer: ook dat is mogelijk bij QATRINA !

Massief houten werkbladen, maar ook werkbladen van eikenfineer zijn mogelijk. Vriendelijk geprijsd en zeker een volwaardig houtproduct dat nauwelijks van massief te onderscheiden is. U kunt bij ons een werkblad in fineer bestellen in vijf verschillende diktes in een foutvrije of in een rustieke kwaliteit. U vindt ons eikenfineer hier.

 

 

 

voordelig houten werkblad

 

Voorraad standaardpanelen bij QATRINA: voor als u zelf aan de slag wilt

In ons magazijn hebben wij meerdere panelen in standaardmaten op voorraad. Zo maakt u helemaal zelf een werkblad op maat. Een voorraadpaneel heeft u veelal binnen enkele dagen in huis !
U durft de uitdaging aan en wilt snel aan de slag kunnen ? Kijk dan snel op de website voor het overzicht: klik hier, of neem even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een voordelig houten werkblad op maat ?