voordelig houten meubelpaneel

eikenhouten meubelpanelen op maat

Een voordelig houten meubelpaneel bestelt u bij QATRINA

Thuis vanaf de bank een voordelig houten meubelpaneel bestellen ? Dat kan bij QATRINA !
Bij ons kunt u massief eikenhouten panelen op maat bestellen, maar wij leveren op aanvraag ook panelen in andere houtsoorten.

Elke vorm is mogelijk: rondvierkantrechthoekigovaal en ellipsvormig, maar ook ingewikkelde, moeilijke vormen kunnen wij (bijna) altijd wel voor u maken. De meest recente computergestuurde houtbewerkingsmachines zorgen ervoor dat wij alles precies zo maken zoals u het graag wilt hebben. Neem even contact met ons op voor de diverse mogelijkheden.

Eikenhouten panelen zijn eenvoudig door u zelf te bestellen in onze webshop. Wij leveren online foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Andere houtsoorten leveren wij op aanvraag.
Kijk even op onze website voor een overzicht.

Hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid vinden wij heel belangrijk: daarom is het door ons gebruikte hout ook nog FSC gekeurd

Een voordelig houten meubelpaneel is leverbaar in doorgaande lamel, in vingerlas, maar ook in prachtig kopshout. Standaard in verschillende diktes, maar een tussenliggende dikte kan ook. De maximaal verkrijgbare dikte in doorgaande lamel en in vingerlas is 40 mm.
Kopshout kunt u bij ons bestellen vanaf 60 mm. dik, in verschillende diktes, tot en met maximaal 120 mm. dik. 

 

 

 

voordelig houten meubelpaneel

Voordelig houten meubelpaneel

 

Massief houten panelen op maat voor u gemaakt

In onze webshop kunt u panelen bestellen tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter, maar (veel) langer en breder kan op aanvraag.

Panelen in vingerlas en in kopshout kunnen wij tot wel zeven meter lang leveren, en panelen in doorgaande lamel in ieder geval tot en met 3,5 meter. Langer dan 3,5 meter in doorgaande lamel is lastig, maar af en toe wel leverbaar. Neem even contact op voor de laatste stand van zaken.

Foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken, maar ook andere houtsoorten bestelt u eenvoudig en voordelig bij QATRINA: klik hier voor ons overzicht.

licht rustiek eikenhouten paneel (doorgaande lamel)                                        licht rustiek eikenhouten paneel (vingerlas)

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                      Licht rustiek eiken vingerlas

 

Bent u geïnteresseerd in een voordelig houten meubelpaneel ?