voordelig houten kookeiland op maat

voordelig houten kookeiland op maat

Bij QATRINA bestelt u een voordelig houten kookeiland op maat gewoon online !

Bent u van plan uw bestaande keuken te gaan renoveren en bent u op zoek naar een voordelig houten kookeiland op maat ? Dan zit u goed bij QATRINA, want wij leveren ze voor interessante prijzen !

Uw nieuwe kookeiland bestelt u simpel online in de afmetingen die u nodig heeft en onze koerier levert het vervolgens thuis bij u af. Bestellen kan heel eenvoudig: op onze website kiest u uit drie verschillende kwaliteiten eikenhout. Voer de afmetingen in, selecteer de dikte en vink evt. een extra optie aan.

Op onze website vindt u de meest gangbare vormen voor een kookeiland. Op aanvraag zijn ook afwijkende vormen mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op, want wij kunnen in principe iedere vorm voor u maken. Online leveren wij uitsluitend eikenhout: andere houtsoorten op aanvraag. Een overzicht treft u op onze website. Helaas zijn onze andere houtsoorten niet altijd op voorraad. Bel of mail ons hiervoor dus even.

Exclusief Slavonisch eiken: een veel mooiere en hardere eikensoort

Eiken kookeilanden worden bijna allemaal gemaakt van Europees eiken, maar wij gebruiken een andere houtsoort: Slavonisch eiken. Een veel mooiere en hardere eikensoort met een schitterende egale lichte kleur. Slavonisch eiken wordt alleen door echte professionals gebruikt en is altijd FSC gecertificeerd. Voor een voordelig houten kookeiland op maat moet u dus bij QATRINA zijn !

Ons hout kopen wij tegen zeer scherpe prijzen in bij vaste producenten in het buitenland. Zo kunnen wij de kookeilanden weer voor interessante prijzen aan onze klanten aanbieden. Wij leveren eiken kookeilanden in doorgaande lamellen, in prachtig kopshout en in vingerlas. Heeft u een (heel) groot kookeiland nodig ? Dat is mogelijk op aanvraag.

Een interessant geprijsd hoogwaardig alternatief: een kookeiland gemaakt van eiken fineer

Een kookeiland in een massief houten uitvoering is kostbaar. Om ook klanten met een kleiner budget van dienst te kunnen zijn leveren wij daarom onze kookeilanden ook in een fineeruitvoering. Een interessant geprijsd hoogwaardig alternatief. Fineer kunt u bij ons in een foutvrije en rustiek eiken uitvoering bestellen. Klik hier voor meer info.

 

 

 

voordelig houten kookeiland op maat

Kopshout kookeiland

 

Snel leverbaar uit ons magazijn: voorraad standaardpanelen van QATRINA

Standaardpanelen direct uit voorraad leverbaar in veelgevraagde afmetingen en diktes. Ga hiervoor even naar onze categorie voorraadpanelen en u kunt er razendsnel mee aan de slag !

 

Bent u geïnteresseerd in een voordelig houten kookeiland op maat ?