voordelig houten barblad

voordelig houten barblad

Bij QATRINA bestelt u het gewoon op maat: een voordelig houten barblad

Helemaal tot op de millimeter nauwkeurig op maat voor u gemaakt: een voordelig houten barblad bestelt u gewoon online bij QATRINA.
Met de hele familie de plaatselijke meubelwinkels afzoeken naar de door u gewenste afmetingen en uitstraling is tegenwoordig niet meer nodig ! Bij QATRINA bestelt u wat u nodig heeft in de houtkwaliteit die u mooi vindt. Barbladen in standaardafmetingen kennen wij niet: u bestelt bij ons uw voordelig houten barblad zoals u het wilt hebben.

U kunt bij ons terecht voor rond, vierkant, rechthoekig, ovaal en ellips, maar ook andere vormen zijn op aanvraag ‘gewoon’ mogelijk. Bel of mail ons dus even als u iets afwijkends wilt laten maken.

Wij leveren naast schitterend vol massief eikenhout ook andere houtsoorten op aanvraag. Een overzicht van de mogelijkheden vindt u op onze website. Eiken barbladen maken wij van het exclusieve keiharde Slavonisch eiken. Deze eikensoort wordt onder streng toezicht op een milieuvriendelijke manier gekweekt en gekapt in Oost Europa. Het gebruikte hout voor onze barbladen is allemaal FSC gecertificeerd: een wereldwijd erkend keurmerk voor een duurzame houtproductie.

Onze Slavonisch eiken barbladen zijn verkrijgbaar in 3 kwaliteiten en worden geleverd in doorgaande lamellen of in een vingerlasuitvoering. De diktes variëren van 20 t/m 40 mm. Bent u op zoek naar een uniek barblad ? Neem dan zeker een kijkje bij onze categorie kopshout. Kops barbladen leveren wij met een dikte van liefst 60 mm. Voor mensen die snel zelf aan de slag willen, hebben wij tevens een grote hoeveelheid massief houten panelen in courante maten op voorraad. Een overzicht van onze voorraadpanelen vindt u hier.

 

 

 

voordelig houten barblad

Voordelig houten barblad (kops Slavonisch eiken)

 

Een schitterend massief houten blad op maat voor u gemaakt

Echt niet meer van deze tijd: kiezen uit 15 standaardafmetingen. Gelukkig hoeft dat ook niet meer, want vandaag de dag bestelt u uw barblad op maat, samengesteld uit het allermooiste hout, vriendelijk geprijsd en ook nog eens thuis bij u afgeleverd door onze eigen koeriersdienst. Allemaal heel gewoon bij QATRINA.

Is uw budget niet toereikend voor massief ? Wellicht is dan ons eikenfineer op maat iets voor u: een hoge kwaliteit voor betaalbare prijzen die zeker niet onder doet voor een barblad in een massieve uitvoering. Fineerbarbladen zijn bij ons (uiteraard) op maat te bestellen in een foutvrije en rustiek eikenkwaliteit.

 

Bent u geïnteresseerd in een voordelig houten barblad ?