voordelig eikenhouten tafelblad

voordelig eikenhouten tafelblad

Op zoek naar een voordelig eikenhouten tafelblad ? QATRINA maakt tafelbladen op maat !

Gemak dient de mens: bestel uw voordelig eikenhouten tafelblad gewoon online op maat vanuit uw luie stoel !
Op onze website voert u simpelweg de benodigde afmetingen in, kies de gewenste dikte en reken af. Een kind kan de was doen, dus bestel uw voordelig eikenhouten tafelblad vandaag nog op maat bij QATRINA !

U heeft een heel bijzondere vorm voor uw tafelblad in gedachten ? Ook dat is geen probleem, want met onze moderne (computergestuurde) machines kunnen wij elke denkbare vorm voor u maken. Neem dus gerust even contact met ons op.
Eiken tafelbladen maken wij van Slavonisch eiken: een fraaie lichte, maar tevens heel harde houtsoort die wij uit Oost-Europa importeren. Het hout is zonder uitzondering allemaal FSC gecertificeerd: en daarmee gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd.
De tafelbladen bouwen wij op uit doorgaande lamellen of zijn verkrijgbaar in een vingerlasuitvoering. U kunt kiezen uit een foutvrije, licht rustieke en een rustieke kwaliteit in 20, 25, 30 en 40 mm. dik. Op aanvraag leveren wij ook andere houtsoorten. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website.

Wilt u iets unieks, iets dat nagenoeg niemand heeft ? Kijk dan even bij onze tafelbladen gemaakt van prachtig kopshout. Een oersterk houtproduct waar u uw hele leven lang plezier van heeft. Kopshout kunt u op maat bij ons bestellen in 6 cm. dik eiken. Klik hier voor ons kopshout.

Snel zelf aan de slag ? Dat kan, want wij hebben ook een groot aantal panelen in diverse afmetingen op voorraad. Een overzicht van onze voorraadpanelen vindt u hier.

 

 

 

voordelig eikenhouten tafelblad

Voordelig eikenhouten tafelblad (foutvrij eiken, doorgaande lamel)

 

Voor maatwerk moet u bij QATRINA zijn

Voor u op maat gemaakt van het allermooiste hout voor een interessante prijs, dat is QATRINA. Of het nou in prachtige doorgaande lamellen, in speels vingerlas of in exclusief kopshout is: alleen het beste is voor ons goed genoeg. Bestellen gaat heel makkelijk vanuit huis, en wij bezorgen het vervolgens ook nog eens tegen kostprijs op het door u gewenste adres.

Uw budget is niet toereikend voor een massief houten tafelblad ? Niet getreurd, want bij QATRINA kunt u ook terecht voor een schitterend tafelblad gemaakt van eiken fineer. Prijstechnisch een interessant alternatief en vandaag de dag nauwelijks nog van ‘echt’ massief hout te onderscheiden. Fineer is leverbaar in foutvrij en rustiek eikenkwaliteit. Klik hier voor meer info.

 

Bent u geïnteresseerd in een voordelig eikenhouten tafelblad ?