voordelig eikenhouten tablet op maat

voordelig eikenhouten tablet op maat

Een voordelig eikenhouten tablet op maat bestelt u natuurlijk online bij QATRINA ! 

Een voordelig eikenhouten tablet op maat nodig ? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want wij leveren tabletten tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt voor interessante prijzen ! Veel andere aanbieders zagen tabletten op maat uit standaardtabletten, maar wij maken ze echt op maat.
Elke vorm kunnen wij voor u maken. Niet alleen vierkant, rechthoekig of rond, maar ook ovaal of ellipsvormig is geen probleem. Wij werken met computergestuurde cnc freesapparatuur: hiermee kunnen wij zo goed als alles voor u maken. Laat u verrassen en neem contact met ons op indien u een heel ingewikkelde vorm voor ogen heeft.

Vanaf de bank thuis bestellen is tegenwoordig gemeengoed geworden. Ook bij QATRINA bestelt u dus uw voordelig eikenhouten tablet op maat online. Bestellen is simpel en afrekenen kan in een beveiligde omgeving met iDEAL resp. BANCONTACT vanuit België. Nadat u de bestelling heeft geplaatst gaan wij direct aan de slag en bezorgen de bestelling zo snel mogelijk bij u thuis. Wij leveren onze tabletten in foutvrije, licht rustieke en rustieke eikenkwaliteit. Een tablet in een andere houtsoort dan eiken is evt. ook mogelijk, maar uitsluitend op aanvraag. Bekijk hier de mogelijkheden.

Kwaliteitshout, op uitstraling geselecteerd, FSC gecertificeerd en gegarandeerd duurzaam geproduceerd. Alleen het allerbeste is bij QATRINA goed genoeg. Houten tabletten kunnen wij in doorgaande lamellen en in vingerlasuitvoering voor u maken, en zijn leverbaar in meerdere diktes. Dikker dan 40 mm. is in massieve uitvoering helaas niet mogelijk, maar wij kunnen de tabletten evt. nog wel v.v. een opdikrand.

Heel snel panelen nodig ? Kijk dan gauw bij onze panelen uit voorraad. Klik hier.

 

 

 

voordelig eikenhouten tablet op maat

 

Bij QATRINA kunt u ook langere tabletten bestellen

Online via onze site kunt u vol massief eikenhouten tabletten op maat bestellen tot maximaal 3 meter lang en maximaal 1,2 meter breed: buiten onze website om is ook langer (en breder) mogelijk. Neemt u in dat geval even contact met ons op, want deze zijn alleen op aanvraag verkrijgbaar.

Een tablet langer dan ca. 3,5 meter in doorgaande lamellen is niet altijd leverbaar: dergelijke lange lengtes moeten wij aanvragen bij onze toeleveranciers. Tabletten gemaakt van kopshout en tabletten uitgevoerd in vingerlas zijn in langere lengtes wel gewoon leverbaar. Bel of mail ons gerust even voor de beschikbaarheid op dit moment: Team QATRINA staat voor u klaar.

 

Bent u geïnteresseerd in een voordelig eikenhouten tablet op maat ?