voordelig eikenhouten paneel

eikenhouten meubelpanelen op maat

Een voordelig eikenhouten paneel van QATRINA

Bij ons bestelt u gemakkelijk een voordelig eikenhouten paneel op maat.
Doordat wij een nauwe samenwerking onderhouden met onze voordelige leveranciers in Oost-Europa, zijn wij in staat onze producten uiterst scherp geprijsd aan te bieden.

Wij streven naar veelzijdigheid: daarom zijn onze panelen standaard leverbaar in de meest voorkomende vormen.  U bestelt bij ons eenvoudig ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellipsvormige panelen op maat. Ook voor de wat meer ingewikkelde vormen kunt u bij ons terecht: wij kunnen (bijna) alles voor u maken. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een voordelig eikenhouten paneel kunt u heel eenvoudig zelf via onze webshop bestellen. Leverbaar in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken.  Andere houtsoorten zijn bij ons op aanvraag te bestellen.
Kijk voor een overzicht even op onze website, of neem contact op.

Wij leveren niet alleen kwaliteit, maar streven ook naar duurzame producten: onze houten panelen zijn derhalve altijd FSC gekeurd.

Massief hout is bij ons verkrijgbaar in doorgaande lamellen en in vingerlas tot en met maximaal 40 millimeter dik, te bestellen in meerdere standaarddiktes. Op aanvraag leveren wij ook afwijkende, tussenliggende diktes.

Kopshout is bij ons leverbaar vanaf 60 mm. dik, oplopend met 10 mm. tot liefst 120 mm. dik.

 

 

 

voordelig eikenhouten paneel

Voordelig eikenhouten paneel

 

Voordelig, op maat gemaakt, in praktisch elke afmeting en vorm 

Via onze webshop kunt u gemakkelijk zelf eiken panelen op maat bestellen. Online leveren wij panelen tot en met een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter.
Veel langer of breder is in vingerlas en in kopshout sowieso altijd mogelijk, maar in doorgaande lamellen is de maximale leverbare lengte vaak beperkt tot circa 3,5 meter. Neem in dat geval even contact met ons op, dan kunnen wij bij onze leveranciers navragen wat er op dat moment leverbaar is.

licht rustiek eikenhouten paneel (doorgaande lamel)                                        licht rustiek eikenhouten paneel (vingerlas)

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                      Licht rustiek eiken vingerlas

Wij streven naar een veelzijdig aanbod in onze webshop.
Daarom leveren wij naast foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken, ook nog andere houtsoorten: kijk daarvoor even op onze website, of bel of mail ons even.

 

Bent u geïnteresseerd in een voordelig eikenhouten paneel ?