voordelig eikenhouten keukenblad

voordelig eikenhouten keukenblad

Voor een voordelig eikenhouten keukenblad zit u helemaal goed bij QATRINA !

Bestellen is kinderlijk eenvoudig en kan thuis vanuit uw luie stoel: voor een voordelig eikenhouten keukenblad zit u goed bij QATRINA ! Nadat u de gewenste afmetingen en dikte van het keukenblad hebt ingevoerd gaan wij voor u aan de slag en maken uw voordelig eikenhouten keukenblad exact op maat tot op de millimeter nauwkeurig.

Naast de particuliere klant is ook de zakelijke klant bij ons van harte welkom. Zeker voor moeilijke, niet alledaagse vormen moet u bij QATRINA zijn: onze producenten werken met de allernieuwste cnc freesapparaten waarmee zo goed als alles gemaakt kan worden in elke denkbare vorm.

Wij maken onze keukenbladen van schitterend mooi Slavonisch eiken. Een eikensoort die onder streng toezicht gekweekt en gekapt wordt in Oost Europa. Het door ons gebruikte hout is bovendien altijd FSC gecertificeerd: een waarborg voor een duurzame productie.

Slavonisch eiken is verkrijgbaar in doorgaande lamel en in vingerlas in foutvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit. Een andere houtsoort is evt. op aanvraag ook mogelijk. Kijk even op de website voor een overzicht. Wij leveren in 20, 25, 30 en 40 mm. dik, massief eiken, maar kunnen de bladen evt. ook nog voor u opdikken.

Zeldzaam, maar op maat leverbaar in 60 mm. dik eiken bij QATRINA: een kops eiken keukenblad. Bezoek onze website voor meer informatie over dit unieke, vrijwel onverslijtbare en schitterende houtproduct.

Panelen zelf op maat zagen is geen probleem voor u ? Voor klussers met twee rechterhanden hebben wij ook panelen op voorraad in ons eigen magazijn. Bent u handig en heeft u haast ? Klik dan gauw hier voor onze voorraadpanelen in meerdere courante afmetingen en diktes.

 

 

voordelig eikenhouten keukenblad

Kopshout keukenblad op maat (Slavonisch eiken)

Uitsluitend van het allerbeste hout exact op maat voor u gemaakt

Van harte welkom bij QATRINA ! Bij ons vindt u interessant geprijsd maatwerk dat wij ook nog eens tegen kostprijs bij u thuis afleveren ! Gewoon super relaxt thuis vanaf de bank een prachtig massief eiken keukenblad bestellen: het kan heel eenvoudig !
U kiest uit drie kwaliteiten eikenhout in vingerlas of in doorgaande lamellen. Een prachtig kops eiken blad is in liefst 6 centimeter dik te bestellen.

Voor de kleinere portemonnee leveren wij ook keukenbladen van eikenfineer. Een voordelige(re) keus en op maat te bestellen in foutvrij en rustiek eiken. Klik hier om naar onze categorie ‘eikenfineer op maat’ te gaan.

 

Bent u geïnteresseerd in een voordelig eikenhouten keukenblad ?