voordelig eikenhouten barblad

voordelig eikenhouten barblad

Bij QATRINA vindt u het: een voordelig eikenhouten barblad op maat voor u gemaakt !

‘Gewoon’ op maat voor u gemaakt: een voordelig eikenhouten barblad bestelt u bij QATRINA online. Zo gemakkelijk kan dat tegenwoordig. Eindeloos zoeken in meubelwinkels naar de juiste afmetingen en houtkwaliteit hoeft niet meer: bij ons bestelt u op maat in de kwaliteit en de afmetingen die u voor ogen heeft. Wij doen niet aan standaardmaten en standaardvormen: bij ons bestelt u een voordelig eikenhouten barblad zoals u het graag wilt hebben.

Wij leveren vierkant, rechthoekig, rond, ovaal en ellipsvormig, maar ook voor geheel andere vormen draaien wij onze hand niet om. Met de nieuwste freesmachines is alles mogelijk, dus bel of mail ons gerust even als u speciale wensen heeft.

Barbladen gemaakt van schitterend eiken, maar ook andere houtsoorten zijn eventueel mogelijk op aanvraag. Op de website vindt u een handig overzicht van onze overige leverbare houtsoorten. Onze eikenhouten barbladen worden gemaakt van het exclusieve Slavonisch eiken. Dit wordt op een duurzame wijze gekweekt en gekapt in voornamelijk voormalig Joegoslavië. Het hout is gegarandeerd FSC gecertificeerd: een internationaal geaccepteerd keurmerk voor uitsluitend het beste hout.

Drie kwaliteiten eikenhout zijn mogelijk in doorgaande lamellen en in vingerlas, variërend in diktes van 20 tot en met 40 mm. dik massief. Zoekt u een uniek houtproduct ? Kijk dan op de website bij onze tafelbladen van kopshout. Een barblad gemaakt van kops eiken is in onze webwinkel verkrijgbaar in 60 mm. dik.

Zelf op maat zagen is voor u geen probleem ? Dan kunt u bij ons ook terecht voor een groot aantal massief houten panelen uit voorraad. Klik hier voor het overzicht op onze site.

 

 

 

voordelig eikenhouten barblad

Voordelig eikenhouten barblad (kops eiken)

 

Een barblad op maat voor u gemaakt ? QATRINA !

Kiezen uit 10 standaardtafels in standaardmaten is niet meer van deze tijd en hoeft gelukkig ook niet meer. Tegenwoordig bestelt u uw tafelblad op maat, gemaakt van het mooiste (eiken)hout, voordelig geprijsd en voor een geringe vergoeding door onze eigen koeriersdienst thuis bij u afgeleverd. Waarom zou u nog verder zoeken, QATRINA heeft het allemaal !

U wilt wel de looks maar u heeft een kleiner budget ? Kijk dan zeker nog even op de website bij ons eikenfineer op maat. Vriendelijk(er) geprijsde hoge kwaliteit die absoluut niet onder doet voor een massieve uitvoering. Een gefineerd barblad is op maat te bestellen in foutvrij en rustiek eiken kwaliteit.

 

Bent u geïnteresseerd in een voordelig eikenhouten barblad ?