voordelig eiken tablet

voordelig eiken tablet

U zoekt een voordelig eiken tablet ? QATRINA maakt het op maat voor u ! 

Lage prijzen en heerlijk relaxt online bestellen: Bij QATRINA bent u aan het juiste adres voor een voordelig eiken tablet ! Tegen kostprijs bij u thuisbezorgd door onze eigen koeriersdienst. Wij rekenen geen extra kosten voor het op maat maken: bij ons betaalt u alleen voor wat u nodig heeft. Niets meer en niets minder.

Eikenhout bestelt u heel gemakkelijk in onze webshop: hier kunt u kiezen uit een vierkant of een rechthoekig tablet. Bent u op zoek naar een rond, ovaal of ellips tablet, of wilt u een heel aparte vorm laten maken ? Neem dan even contact met ons op, want dat is mogelijk op aanvraag.
Bij ons zijn naast eiken tabletten in een foutvrije kwaliteit ook eiken tabletten in licht rustieke en in rustieke kwaliteit te bestellen. Tabletten in andere houtsoorten op aanvraag. Helaas zijn onze overige houtsoorten niet altijd leverbaar en moeten wij dit even bij onze producenten navragen. Bel of mail ons hiervoor even.

Een voordelig tablet gemaakt van Slavonisch eiken

Slavonisch eiken: een schitterende lichte eikensoort, duurzaam voor ons gekweekt in Oost Europa en veel harder dan Europees eiken. Onze tabletten zijn daardoor ook heel goed bestand tegen kromtrekken en torderen. Uitsluitend de allerbeste kwaliteit en allemaal FSC gecertificeerd. Bij QATRINA bent u aan het juiste adres voor een voordelig eiken tablet !

Maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig. U vindt bij ons tabletten in doorgaande lamellen, tabletten in een vingerlasuitvoering, maar ook exclusieve tabletten gemaakt van kopshout zijn mogelijk. Speciale wensen ? Neem contact met ons op.

Eikenfineertabletten op maat voor u gemaakt: ook dat is mogelijk bij QATRINA

Een kwalitatief hoogwaardig houtproduct voor een redelijke prijs ? Dan zijn onze eikenfineer tabletten op maat zeker iets voor u. Fineertabletten leveren wij in vijf diktes. U kunt kiezen uit een standaardversie in een noestvrije/foutvrije of een rustieke uitvoering rondom afgewerkt met fineerband, maar ook een luxere versie afgewerkt met massief houten latjes is mogelijk. Meer informatie vindt u op onze website.

 

 

 

voordelig eiken tablet

 

Op voorraad bij QATRINA: tabletten in meerdere standaardafmetingen en diktes 

Razendsnel leverbaar door onze eigen koerier: eiken- en notenhouten tabletten in meerdere standaardafmetingen en verschillende diktes. Wilt u binnen een paar dagen aan het werk kunnen ? Kijk dan snel bij onze voorraadpanelen en bestel vandaag nog !

 

Bent u geïnteresseerd in een voordelig eiken tablet ?