voordelig eiken tablet op maat

voordelig eiken tablet op maat

Verder zoeken hoeft niet, want een voordelig eiken tablet op maat bestelt u gewoon bij QATRINA ! 

Professioneel maatwerk van QATRINA: een voordelig eiken tablet op maat bestelt u gemakkelijk online ! Wij werken tot op de millimeter nauwkeurig en bezorgen tegen kostprijs.

Extra kosten voor op maat zagen ? Daar doen wij niet aan, want wij maken onze tabletten voor u op maat in de afmetingen die u nodig heeft. In onze online webshop kunt u zelf uw vierkante of rechthoekige tabletten op maat bestellen. Een afwijkende vorm is echter ook mogelijk buiten de website om: bel of mail ons gerust even wanneer u iets speciaals voor ogen heeft.

Via onze webwinkel bestelt u eiken tabletten. Wij leveren ze in een kwastvrije/foutvrije uitvoering, maar eventueel ook in licht rustiek of rustiek. Een tablet gemaakt van een andere houtsoort dan eiken kan ook: op de website vindt u een overzicht. Tabletten in andere houtsoorten moeten wij voor u aanvragen, dus stuur ons in dat geval even een e-mail.

Een schitterend houten tablet van Slavonisch eiken

Exclusief voor ons in Oost Europa geproduceerd: houten tabletten van Slavonisch eiken. Schitterend mooi, keihard, FSC gecertificeerd en prachtig van kleur. Bij QATRINA krijgt u topkwaliteit voor een interessante prijs ! Verder zoeken hoeft dus niet, want voor een voordelig eiken tablet op maat bent u bij ons aan het juiste adres !

U bestelt op maat in verschillende uitvoeringen: wij leveren tabletten opgebouwd uit doorgaande lamellen, vingerlastabletten, maar ook exclusieve tabletten gemaakt van kopshout. Uniek, en op maat verkrijgbaar bij QATRINA ! Extra grote tabletten op aanvraag: neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Kwaliteitstabletten voor betaalbare prijzen: tabletten van eikenfineer

Bent u op zoek naar interessant geprijsde tabletten ? Dan zijn onze eikenfineertabletten wellicht iets voor u ! U vindt hier meer informatie. Fineertabletten zijn verkrijgbaar in maar liefst 5 verschillende diktes in 2 uitvoeringen: kwastvij/foutvrij eiken en rustiek eiken. De tabletten worden standaard geleverd met fineerband rondom. Een afwerking met een massief houten rand is echter ook mogelijk.

 

 

 

voordelig eiken tablet op maat

Op voorraad: vol massief houten standaardtabletten, verkrijgbaar in verschillende diktes

Ze staan klaar in ons magazijn in Hengelo: een grote hoeveelheid eikenhouten tabletten in diverse standaardafmetingen en in meerdere diktes. Razendsnel starten met uw project ? Kijk dan gauw bij onze voorraad standaardtabletten. U heeft ze met een paar dagen al in huis !

 

Bent u geïnteresseerd in een voordelig eiken tablet op maat ?