voordelig eiken op maat

kops eiken

U zoekt voordelig eiken op maat ? Van harte welkom bij QATRINA !

Voor prachtig voordelig eiken op maat in de beste kwaliteit, bent u bij QATRINA aan het juiste adres !

Wij leveren uitsluitend FSC gekeurd hout, en (dus) geen fineerproducten.

Voor het bestellen van massief eiken op maat, kunt u online heel gemakkelijk in onze webshop terecht. Zoekt u een andere houtsoort ? Klik dan hier, of neem even contact met ons op. Wij helpen u graag verder !

Bij QATRINA kunt u voordelig eiken op maat bestellen in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout uitvoering. In alle gevallen uiteraard allemaal in de beste kwaliteit ! Verkrijgbaar in foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken.

Wij leveren onze producten niet uit voorraad: deze worden allemaal stuk voor stuk op maat gemaakt voor onze klanten. Wij kunnen dan ook (bijna) elke door u gewenste afmeting en vorm realiseren !

Ons voordelig eiken op maat is te bestellen in meerdere diktes. In doorgaande lamellen en vingerlas tot en met maximaal 40 mm. dikte. Kopshout is verkrijgbaar tot zelfs 120 mm. dik.

 

 

 

voordelig eiken op maat

Kops eiken

 

Bij QATRINA bestelt u gewoon alleen wat u echt nodig heeft, en geen standaardpanelen in standaardmaten ! 

Massieve houten panelen en bladen die alleen maar verkrijgbaar zijn in standaard afmetingen ?. Of toch op maat voor u gemaakt tegen betaling van extra kosten voor het verzagen ?

Wij doen daar niet aan mee: QATRINA levert u gewoon uw hout op maat, in de door u gewenste afmetingen, zonder meerkosten !

Ons mooie massief eikenhout kunt u online eenvoudig via onze webshop bestellen. Maar wij leveren op aanvraag ook nog heel veel andere houtsoorten. Klik hier voor onze overige houtsoorten, of neem even contact met ons op per mail of telefoon.

 

Uw bestelling(en) door onze eigen koeriersdienst tegen kostprijs bij u afgeleverd

Samen met onze eigen koeriersdienst, zorgen wij voor een snelle levering van uw bestelling(en). Wij doen dit tegen kostprijs, als een vorm van service naar u toe.

 

Bent u geïnteresseerd in ons voordelig eiken op maat ?