voordelig eiken kookeiland

kops eiken kookeiland

Een voordelig eiken kookeiland, helemaal op maat voor u gemaakt, bestelt u heel gemakkelijk bij QATRINA

Een voordelig eiken kookeiland bestelt u heel gemakkelijk bij QATRINA. Bij ons komen uitsluitend de beste houtkwaliteiten in aanmerking om verwerkt te worden tot een kookeiland.

Het eiken blad voor uw kookeiland bestelt u heel eenvoudig en exact op maat tot op de millimeter nauwkeurig, in onze webshop. Het massief eiken is in drie verschillende kwaliteiten leverbaar: in foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Op aanvraag zijn andere houtsoorten ook leverbaar (klik hier voor onze andere houtsoorten). Zo goed als elke afmeting en vorm kunnen wij voor u realiseren. Dus heeft u speciale wensen, bel of mail ons dan even. Wij kunnen u vast wel verder helpen.

Ons voordelig eiken kookeiland is een absoluut kwaliteitsproduct dat met liefde voor het vak door onze producenten gemaakt wordt. Wij leveren massief eiken in doorgaande lamellen, in vingerlas, en in prachtig kopshout.

Waarom zou u moeten kiezen voor QATRINA ? Omdat wij uitsluitend de beste kwaliteit leveren en een milieubewuste productie garanderen. Wij leveren daarom ook alleen FSC gekeurde houtproducten.

 

 

 

voordelig eiken kookeiland

Voordelig eiken kookeiland (kopshout eiken)

 

QATRINA levert uitsluitend maatwerk: standaardpanelen kennen wij niet

Onze houtproducten worden voor onze klanten op maat gemaakt zonder bijkomende kosten: u betaalt zo alleen voor wat u bestelt, en niet voor zaagafval. Veel collega’s doen het een beetje anders en verzagen doodleuk standaardpanelen op maat, en bieden deze aan als zijnde op maat gemaakt.

Massief hout leveren wij in doorgaande lamel en in vingerlas tot maximaal 40 mm. dik. Een dikker blad kan op zich wel: het blad wordt in dat geval voorzien van een opdikrand. Zo kunnen wij bladen leveren tot en met een dikte van 80 mm. (40 mm. massief en 40 mm. opdikrand).

Kops bladen leveren wij normaal gesproken alleen in 60 mm. dik, maar (veel) dikker is zeker mogelijk op aanvraag: tot maximaal 120 mm. dik.

Komt u er alleen niet uit, en heeft u wat hulp nodig ? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Standaard leveren wij onze bladen in doorgaande lamel, in vingerlas, en in kops uitvoering in Slavonisch eikenhout, maar op aanvraag zijn deze ook te bestellen in veel andere houtsoorten.

 

Bent u geïnteresseerd in een voordelig eiken kookeiland ?