voordelig eiken kookeiland op maat

voordelig eiken kookeiland op maat

Een voordelig eiken kookeiland op maat bestelt u heel eenvoudig bij QATRINA !

Een nieuwe keuken aangeschaft en op zoek naar een voordelig eiken kookeiland op maat ? Bij QATRINA vindt u het gegarandeerd voor een interessante prijs !

U bestelt het in de door u gewenste maten en wij bezorgen het tegen kostprijs met onze eigen koeriersdienst bij u thuis ! Heerlijk relaxt bestellen dus ! Kies de houtkwaliteit die u wenst, voer de gewenste afmetingen in en maak uw keuze uit een van de leverbare diktes. Een onbehandelde versie is mogelijk, maar u kunt het ook al kant en klaar behandeld bestellen.

In onze webshop kunt u een keuze maken uit de meest voorkomende vormen. Bel of mail ons even wanneer u op zoek bent naar een niet alledaagse vorm: deze zijn namelijk ‘gewoon’ op aanvraag leverbaar.

Andere houtsoorten zijn ook mogelijk: u vindt een handig overzicht op de website. Onze overige houtsoorten zijn helaas niet continu voorradig: neem even contact met ons op v.w.b. de beschikbaarheid.

Voordelige eiken kookeilanden van Slavonisch eiken

De meeste in de Benelux aangeboden eiken kookeilanden worden geleverd in Europees eikenhout. Wij weken echter met het veel mooiere en veel hardere Slavonisch eiken. Slavonisch eiken heeft een prachtige egale lichte kleur, wordt uitsluitend door professionals gebruikt en is ook nog eens altijd FSC gecertificeerd. Kortom: voor een voordelig eiken kookeiland op maat zit u goed bij QATRINA !

Wij kopen onze producten tegen scherpe prijzen bij meerdere producenten in en daar plukt u weer de vruchten van.
Massief eiken kookeilanden leveren wij in fraaie doorgaande lamellen, in schitterend kopshout en in een ijzersterke vingerlasuitvoering. Wilt u graag een heel groot kookeiland laten maken ? Neem dan even contact met ons op.

Een prachtig kookeiland van eikenfineer: ook dat is mogelijk bij QATRINA

Houtproducten in een massieve uitvoering zijn erg kostbaar. Daarom leveren wij ook kookeilanden gemaakt van dik eikenfineer. Een hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs. U kunt bij ons eikenfineer bestellen in een robuuste rustieke kwaliteit of in een strakke foutvrije kwaliteit. Klik hier om naar ons eikenfineer te gaan.

 

 

 

voordelig eiken kookeiland op maat

Kops eiken

 

Voorraadpanelen van QATRINA: direct leverbaar uit ons eigen magazijn

U heeft ze binnen een paar dagen in huis: onze standaardpanelen uit voorraad in diverse afmetingen en meerdere diktes. Nieuwsgierig ? Ga dan snel naar onze categorie panelen op voorraad !

 

Bent u geïnteresseerd in een voordelig eiken kookeiland op maat ?