voordelig eiken keukenblad

voordelig eiken keukenblad

Voor een schitterend, voordelig eiken keukenblad hoeft u niet verder te zoeken: QATRINA !

Is uw huidige keukenblad aan vervanging toe of krijgt u binnenkort een geheel nieuwe keuken ? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want voor een voordelig eiken keukenblad zit u goed bij QATRINA. Onze keukenbladen worden allemaal op maat voor onze klanten gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig. De eventuele benodigde uitsparingen voor spoelbakken, kooktoestel en kraan kunnen wij er tegen een geringe meerprijs al meteen voor u uit frezen ! Ook lakken of oliën is geen probleem: het is dan helemaal kant en klaar om geplaatst te worden. Uw zoektocht naar een voordelig eiken keukenblad eindigt gegarandeerd bij QATRINA !

Wij gaan (veel) verder dan andere aanbieders: bij ons is iedere denkbare vorm en bewerking mogelijk. Druppelvormen, organische vormen, afgeschuinde hoeken, opgedikte randen: het kan allemaal. Dus wilt u iets echt speciaals laten maken, neem dan even contact op.

Voor massief eiken keukenbladen zit u goed bij ons, maar wij kunnen nog veel meer houtsoorten leveren in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout. U vindt hiervan een overzicht op de website (klik hier). Onze andere houtsoorten zijn helaas niet altijd voorradig: wij moeten dit voor u aanvragen. Gelieve hier rekening mee te houden.

Prachtig massief hout, FSC gecertificeerd en door echte vakmensen verwerkt tot keukenblad. Voor onze eiken keukenbladen maken wij gebruik van Slavonisch eikenhout: een heel taaie, harde eikensoort afkomstig uit de Balkanlanden. Slavonisch eiken in doorgaande lamellen en vingerlas is verkrijgbaar t/m maximaal 40 mm. dik. Kopshout leveren wij in eiken, beuken en essenhout met een dikte van 60 mm.

Direct uit ons eigen magazijn verkrijgbaar: voorraadpanelen in meerdere standaardafmetingen. Dus wilt u zelf uw blad op maat maken en verder afwerken ? Kijk dan snel op de website voor meer informatie.

 

 

 

voordelig eiken keukenblad

Kops Slavonisch eiken keukenblad

 

De keukenleverancier kan niet leveren wat u zoekt ? Wij kunnen u vast wel verder helpen !

In tegenstelling tot veel keukenleveranciers doen wij niet aan ‘standaardafmetingen’ en kunt u uw keukenblad in iedere gewenste vorm bij ons bestellen in meerdere prachtige houtsoorten. Gun uzelf het beste en ga voor een keukenblad van QATRINA.

Wist u al dat wij ook keukenbladen van dik eikenfineer kunnen leveren ? Zo krijgt u de uitstraling van massief, maar dan wel voor een zeer aantrekkelijke prijs ! Meer informatie over dit hoogwaardige product treft u op onze website. Klik hier of bel of mail ons even.

 

Bent u geïnteresseerd in een voordelig eiken keukenblad ?