voordelig eiken barblad

voordelig eiken barblad

Op zoek naar een mooi en voordelig eiken barblad ? Dan zit u helemaal goed bij QATRINA !

Bent u uw keuken aan het renoveren of komt er een geheel nieuwe en zoekt u een voordelig eiken barblad, dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres. Op maat, exact op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt in iedere denkbare vorm ! U bestelt het gewoon vanuit huis en onze eigen koeriersdienst levert het tegen kostprijs bij u af. Zelf slepen en aanhangers of busjes huren is niet nodig ! Uw voordelig eiken barblad bestelt u zonder rompslomp gewoon online.

QATRINA gaat verder dan anderen: zo goed als iedere denkbare extra bewerking is mogelijk. Niet alledaagse (druppel)vormen, maar ook bijv. Spaans of Deens ovaal of afgeronde hoeken. Wij kunnen het allemaal voor u maken met onze supermoderne freesapparatuur. Iets aparts voor ogen ? Bel of mail ons dan even.

Voordelige barbladen gemaakt van eiken, maar ook barbladen in een andere houtsoort zijn mogelijk op aanvraag: een overzicht van de beschikbare houtsoorten treft u hier. Houd u er wel rekening mee dat wij dit voor u moeten aanvragen: deze houtsoorten zijn niet altijd voorradig.

Alles wordt bij ons duurzaam verwerkt en is opgebouwd uit FSC gecertificeerd massief hout. QATRINA werkt met Slavonisch eikenhout: een prachtige, zeer harde houtsoort die uit zichzelf al zeer goed bestand is tegen torderen en kromtrekken.
Onze barbladen zijn leverbaar in een doorgaande lamellenuitvoering en in een vingerlasuitvoering tot en met maximaal 40 mm. dik. Opdikken is evt. ook mogelijk: dit kan tot maximaal 80 mm. dik. Naast de traditionele uitvoeringen in doorgaande lamellen en in vingerlas kunt u bij ons ook barbladen van kopshout bestellen: kopshout leveren wij in eiken, in kersen en in beukenhout met een dikte van 6 centimeter.

Kunt u zelf op maat zagen en schuwt u het schaven en schuren niet ? Kijk dan eens bij onze grote voorraad standaardpanelen. Direct uit ons eigen magazijn leverbaar en razendsnel bezorgd.

 

 

 

voordelig eiken barblad

Voordelig eiken barblad (kops Slavonisch eiken)

 

Standaardvormen en -afmetingen doen wij niet aan

Standaardmaten en -vormen vindt u niet bij QATRINA: wij maken alleen op maat. In eikenhout, maar ook in andere houtsoorten.

Heeft u een klein budget, maar wilt u wel graag de uitstraling van een massief houten blad ? Dan is ons dik eikenfineer op maat misschien wel iets voor u. Vriendelijk geprijsde kwaliteit ! Kijk gerust even op onze website.

 

Bent u geïnteresseerd in een voordelig eiken barblad ?