visgraatpanelen

visgraattafelblad op maat

Mooie visgraatpanelen, op maat gemaakt door QATRINA

U bent op zoek naar visgraatpanelen van massief eikenhout of Amerikaans notenhout ?. QATRINA kan ze voor u tot op de millimeter nauwkeurig maken !.
Wij leveren geen visgraatpanelen uit voorraad: onze panelen worden door onze geselecteerde leveranciers in Oost Europa, op maat voor u vervaardigd.

De visgraatpanelen worden samengesteld door een massieve toplaag (de lamellen) van circa 4 mm. eikenhout of notenhout te verlijmen op een multiplex drager. Deze drager is uiteraard in verschillende diktes leverbaar.

U kunt kiezen uit drie verschillende paneeldiktes: 22, 28 of 42 mm.
Het door ons gebruikte massieve eiken- en notenhout voor de panelen is allemaal FSC gekeurd.

Diverse uitvoeringen leverbaar

Naast de dikte van het paneel, kunt u ook de uitvoering van het visgraatmotief zelf bepalen.
De lamellen zijn altijd 75 mm. breed, maar voor de lengte van de lamellen kunt u kiezen uit drie verschillende opties.

Zoekt u een levendig, enigszins wild visgraat motief ? Dan raden wij u aan voor de kortste lamellen van 160 mm. te kiezen.

Een wat minder wild motief ontstaat bij een lamellengte van 240 mm.

Met de lange lamellen van 480 mm. creëert u de meest rustige uitstraling.

De visgraatpanelen worden door ons standaard voorzien van een massief eikenhouten, respectievelijk een massief notenhouten omranding.
U wilt liever een paneel zonder omranding, omdat u het zelf nog verder wil bewerken ? Uiteraard geen probleem, maar neem in dat geval wel even contact met ons op per mail of telefoon.

De visgraatpanelen zijn in praktisch elke uitvoering leverbaar. U kunt de visgraat panelen bij ons bestellen in een ronde uitvoering, in een rechthoekige uitvoering, in een vierkante uitvoering, in een ovale uitvoering en in een ellipsvormige uitvoering.

De panelen kunt u bij ons bestellen tot en met een maximale lengte van 3500 mm. en tot en met een maximale breedte van 1250 mm.

Komt u er zelf niet helemaal uit, en kunt u wel wat hulp gebruiken ? Neem dan gerust even contact met ons op, want wij helpen / adviseren u graag !

Bent u geïnteresseerd in onze visgraatpanelen ?

 

 

visgraatpanelen

Visgraat paneel (eiken)

 

Schitterende visgraatpanelen op maat gemaakt, in iedere gewenste afmeting en vorm  

Bij ons hoeft u niet te kiezen uit standaardpanelen, die vervolgens op maat gezaagd worden.
Bij QATRINA worden de panelen gewoon voor u op maat gemaakt !

Ga naar onze webshop en kies daar simpel de gewenste houtsoort, de gewenste lengte van de lamellen, en de  dikte van het paneel. Ons bestelsysteem rekent vervolgens de prijs van het paneel voor u uit. Komt u er niet helemaal uit ? Neem dan even contact met ons op.

 

Uw bestelling gemakkelijk thuis geleverd door onze koeriersdienst

Nadat uw bestelling per vrachtauto bij ons is binnengekomen, zorgt onze koeriersdienst voor de levering bij u thuis. Dit transport doen wij tegen kostprijs: wij verdienen hier helemaal niets aan.

 

Bent u geïnteresseerd in onze visgraatpanelen ?