visgraatpaneel

visgraattafelblad op maat

Een prachtig visgraatpaneel, op maat voor u gemaakt door QATRINA

Een exclusief visgraatpaneel van massief eikenhout of Amerikaans notenhout. Helemaal op maat voor u gemaakt, tot op de mm. nauwkeurig. Wij leveren geen producten uit voorraad: onze visgraatpanelen worden door onze leveranciers in Oost Europa op maat voor onze klanten gemaakt.

Het visgraatpaneel is opgebouwd uit een massieve toplaag (de zogenaamde lamellen) van ca. 4 mm. eiken- of notenhout die verlijmd wordt op een multiplex plaat, welke in verschillende diktes bij ons leverbaar is. U kunt een keuze maken uit een totale bladdikte van 22, 28 of 42 mm. Het door ons gebruikte eiken- en notenhout voor de visgraatpanelen is uiteraard allemaal FSC gekeurd.

Een visgraatpaneel, leverbaar in diverse uitvoeringen

Naast de gewenste bladdikte, is ook keuze mogelijk in de uitvoering van het visgraatmotief. De lamellen zijn altijd 75 mm. breed, maar u kunt kiezen uit verschillende lamellengtes.

Wilt u graag een zeer levendig visgraatmotief ? Dan kunt u het beste kiezen voor de uitvoering met de kortste lamellen van 160 mm. lengte.

Voor een wat rustiger motief, adviseren wij u een paneel te nemen met een lamellengte van 240 mm.

De meest rustige uitstraling creëert u met de lange lamellen van 480 mm. lengte.

Het visgraatpaneel wordt door ons standaard afgewerkt met een massief eikenhouten of een massief notenhouten rand.  De panelen zijn in meerdere uitvoeringen leverbaar. U kunt visgraatpanelen bestellen in ronde uitvoering, in rechthoekige uitvoering, in vierkante uitvoering, in ovale uitvoering en in ellipsvormige uitvoering.

De panelen zijn te bestellen met een maximale lengte van 3500 mm. en een maximale breedte van 1250 mm.

Komt u er zelf niet uit en heeft u hulp nodig ? Neem dan gewoon even contact met ons op, want wij helpen u graag !

Bent u geïnteresseerd in een visgraatpaneel ?

 

 

visgraatpaneel

Visgraatpaneel (eiken)

 

Een prachtig visgraatpaneel op maat voor u gemaakt, in iedere gewenste afmeting en vorm

Waarom zou u een keuze moeten maken uit visgraatpanelen in vaste maten ?

Bij QATRINA bestelt u gewoon uw visgraatpaneel in de vorm en afmetingen die u wilt !   

Via onze webshop kiest u gemakkelijk de door u gewenste houtsoort, de gewenste lengte van de lamellen, en de gewenste dikte. Ons speciaal hiervoor ontwikkelde bestelsysteem berekent daarna de uiteindelijke prijs voor het paneel. Heeft u hulp nodig ? Neem even contact met ons op.

 

Uw op maat gemaakte paneel tegen kostprijs thuis afgeleverd, door onze eigen koeriersdienst

Nadat uw bestelling bij ons is binnengekomen, zorgen wij samen met onze koeriersdienst voor een snelle verzending. Als een vorm van service voor onze klanten, doen wij dit tegen kostprijs: wij verdienen hier dus niets aan.

 

Bent u geïnteresseerd in een visgraatpaneel ?