visgraat paneel

visgraattafelblad op maat

Een fraai visgraat paneel, helemaal op maat gemaakt door QATRINA

Een prachtig visgraat paneel van massief eikenhout of Amerikaans notenhout. Op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig. QATRINA levert geen producten uit voorraad: onze panelen worden door onze leveranciers in Oost Europa op maat voor u gemaakt.

Het visgraat paneel wordt opgebouwd uit een massieve toplaag van circa 4 mm. eikenhout of notenhout die verlijmd wordt op een multiplex plaat. Deze multiplex plaat is in verschillende diktes leverbaar.

U kunt een keuze maken uit een (totale) paneeldikte van 22, 28 of 42 mm. Het door ons gebruikte eikenhout en notenhout voor de panelen is uiteraard allemaal FSC gekeurd.

Leverbaar in diverse uitvoeringen

Niet alleen de bladdikte, maar ook de uitvoering van het visgraatmotief kunt u zelf bepalen. De lamellen zijn allemaal 75 mm. breed, maar u kunt ook nog kiezen uit verschillende lamel lengtes.

Zoekt u een heel levendig visgraatmotief ? Dan kiest u het beste voor een uitvoering met de kortste lamellen van 160 mm.

Een wat rustiger motief creëert u met een lamel lengte van 240 mm.

Voor de meest rustige uitstraling kunt u het beste voor de lange lamellen van 480 mm. kiezen.

Het visgraat paneel wordt door ons standaard voorzien van een massief eikenhouten of massief notenhouten rand.
Wilt u liever geen rand, omdat u het paneel nog zelf verder wil bewerken ? Dat is geen probleem, maar neem in dat geval even contact met ons op.

De visgraat panelen zijn in meerdere uitvoeringen leverbaar. U kunt de panelen bestellen in ronde uitvoering, in rechthoekige uitvoering, in vierkante uitvoering, in ovale uitvoering en in ellipsvormige uitvoering.

De panelen zijn leverbaar met een maximale lengte van 3500 mm. en een maximale breedte van 1250 mm.

Heeft u hulp nodig ? Neem dan gerust even contact met ons op, want wij helpen / adviseren u graag !

Bent u geïnteresseerd in een visgraat paneel ?

 

 

visgraat paneel

Visgraat paneel (eiken)

 

Een schitterend visgraat paneel op maat gemaakt, in iedere gewenste afmeting en vorm

Kiezen uit vaste maten ? Wij doen het anders !

QATRINA levert gewoon uw paneel in de vorm en afmetingen die u wilt !   

In onze online webshop kiest u heel eenvoudig de gewenste houtsoort, de gewenste lengte van de lamellen, en de  dikte die u wilt. Ons bestelsysteem berekent vervolgens de uiteindelijke prijs voor het paneel. Heeft u hulp nodig ? Neem dan even contact met ons op per mail of telefoon.

 

Uw bestelling bij u thuis afgeleverd, door onze eigen koeriersdienst

Na binnenkomst van uw bestelling, zorgen wij samen met onze koeriersdienst voor een snelle levering bij u thuis. Om onze klanten het gesjouw en gesleep te besparen, doen wij dit tegen kostprijs: wij verdienen hier dus helemaal niets aan.

 

Bent u geïnteresseerd in een visgraat paneel ?