visgraat paneel op maat

visgraattafelblad op maat

Een fraai visgraat paneel op maat, bestelt u eenvoudig bij QATRINA

U zoekt een visgraat paneel op maat van massief eikenhout of Amerikaans notenhout ?. QATRINA maakt het voor u tot op de millimeter nauwkeurig !.
Wij leveren geen panelen uit voorraad: onze visgraat panelen worden door onze leveranciers in Oost Europa, stuk voor stuk op maat voor onze klanten gemaakt.

Het visgraat paneel op maat wordt samengesteld door een massieve toplaag van circa 4 mm. eikenhout of notenhout te verlijmen op een multiplex plaat. Deze multiplex plaat is bij ons in verschillende diktes leverbaar.

U kunt kiezen uit een totale paneeldikte van 22, 28 of 42 mm.
Het door ons gebruikte massieve hout voor de panelen is natuurlijk allemaal FSC gekeurd.

Diverse uitvoeringen zijn leverbaar

Naast de bladdikte, kunt u ook de uitvoering van het visgraat motief zelf bepalen.
De lamellen zijn allemaal 75 mm. breed, maar voor de lengte van de lamellen kunt u ook nog kiezen uit drie verschillende opties.

Bent u op zoek naar een zeer levendig visgraat motief ? Dan kunt u het beste kiezen voor de kortste lamellen van 160 mm.

Een wat minder levendig motief bereikt u met een lamellengte van 240 mm.

De meest rustige uitstraling creëert u met de lange lamellen van 480 mm.

Het visgraat paneel op maat wordt standaard voorzien van een massief eikenhouten, respectievelijk massief notenhouten omranding.
Heeft u liever geen omranding, bijvoorbeeld omdat u het paneel nog verder wil bewerken ? Geen probleem, maar neemt u in dat geval even contact met ons op per mail of telefoon, dan helpen wij u graag verder.

Onze visgraat panelen zijn in de meest uiteenlopende uitvoeringen leverbaar. U kunt de visgraat panelen bestellen in een ronde uitvoering, in een rechthoekige uitvoering, in een vierkante uitvoering, in een ovale uitvoering en in een ellipsvormige uitvoering.

U kunt de panelen bij ons bestellen met een maximale lengte van 3500 mm. en een maximale breedte van 1250 mm.

Komt u er niet uit, en heeft u hulp nodig ? Neemt u dan gerust even contact met ons op, want wij helpen / adviseren u graag !

Bent u geïnteresseerd in een visgraat paneel op maat ?

 

 

visgraat paneel op maat

Visgraat paneel op maat(eiken)

 

Een prachtig visgraat paneel op maat, in elke gewenste afmeting en vorm  

Bij ons hoeft u niet te kiezen uit standaardpanelen.
Bij QATRINA maken we de panelen gewoon voor u op maat !

Ga naar onze webshop en kies heel eenvoudig de gewenste houtsoort, de gewenste lengte van de lamellen, en de  dikte die u wilt. Ons bestelsysteem berekent daarna de uiteindelijke prijs voor het paneel voor u uit. Komt u er niet uit, en heeft u hulp nodig ? Neem dan gerust even contact met ons op per mail of telefoon.

 

Uw bestelling thuis afgeleverd door onze koeriersdienst

Nadat uw bestelling bij ons is binnengekomen, zorgt onze koeriersdienst voor de aflevering bij u thuis. Om u het gesjouw en gesleep met panelen te besparen, doen wij dit tegen kostprijs: wij verdienen hier helemaal niets aan.

 

Bent u geïnteresseerd in een visgraat paneel op maat ?