vierkante tafel op maat

massief houten tafelblad vierkant

Een mooie vierkante tafel op maat van QATRINA

De afgelopen jaren is de vraag naar een vierkante tafel op maat aanzienlijk toegenomen. Wij leveren tafelbladen op maat van het zeer duurzame Slavonisch eikenhout. Het door ons geleverde hout is uiteraard FSC-gekeurd.
Echte vakmensen maken nog op een traditionele, ambachtelijke wijze een vierkante tafel op maat.

Uw eiken tafelblad wordt, na bestelling, altijd speciaal op de door u ingevoerde afmetingen voor u gemaakt.
Allereerst wordt het eikenhout geselecteerd op kleur en kwaliteit, vervolgens op de gewenste afmetingen gezaagd en geschaafd. Daarna wordt het verlijmd tot het uiteindelijke tafelblad.

Na verlijming laten wij uw eiken tafelblad nog minimaal een week tot rust komen. Na droging wordt het speciaal voor u gemaakte tafelblad uitvoerig gecontroleerd en zo nodig nog verder afgewerkt.

Als laatste wordt het tafelblad opgeschuurd met een fijne korrel (korrel 100). Hiermee is het klaar om eventueel behandeld te worden met bijvoorbeeld een houtolie.

 

 

 

vierkante tafel op maat

vierkante tafel op maat

 

Hoe breed zijn de stroken die in het vierkante tafelblad worden verwerkt ?

Onze tafelbladen zijn opgebouwd uit stroken variërend tussen de 4 en 12 cm. breed. De tafelbladen zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen:

  1. In doorgaande lamel. De stroken (lamellen) zijn ononderbroken, dus zo lang als de tafel lang is. (zie onderstaande afbeelding)
  2. In vingerlas. De stroken (lamellen) uit kortere stukjes hout, aan elkaar gelijmd d.m.v. een zogenaamde vingerlas. (zie onderstaande afbeelding)

 

                                        massief eiken paneel vingerlas

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                      Licht rustiek eiken vingerlas

Het tafelblad is verkrijgbaar in meerdere diktes, variërend van 2 cm. dik tot 4 cm. dik massief. Bezoek onze site, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

 

Een licht rustiek vierkante tafel op maat, tot op de millimeter nauwkeurig

Via het speciaal hiervoor ontwikkelde bestelsysteem op onze website kunt u zelf de gewenste afmetingen invoeren. Dit kan tot op de millimeter nauwkeurig !. Vervolgens selecteert u de dikte en maakt een keuze uit de verschillende extra opties.
Het systeem berekent aan de hand van de prijs per vierkante meter direct de prijs voor het tafelblad op maat voor u uit.

Simpeler kunnen we het voor u niet maken, dus kijk gerust eens op onze website !

 

QATRINA, voor een uniek tafelblad, op maat gemaakt

Wij doen het anders.
Bij QATRINA bent u aan het juiste adres: hoogwaardige houtkwaliteit, op maat gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig in elke gewenste vorm !

Op onze website treft u tevens een breed scala aan houten en stalen onderstellen aan. Zo kunt u, indien gewenst, uw eiken houten tafel bij ons helemaal naar eigen inzicht samenstellen. U kunt ook een keuze maken uit een groot aantal kant en klare tafels die wij voor onze klanten hebben samengesteld.
Wij leveren op aanvraag ook bladen in andere houtsoorten. Neem gerust even
contact met ons op voor de mogelijkheden.

QATRINA, omdat wij staan voor service en kwaliteit. Dus waarom zou u verder zoeken ?

 

Bent u geïnteresseerd in een vierkante tafel op maat ?