vierkant tafelblad op maat

massief houten tafelblad vierkant

Een prachtig vierkant tafelblad op maat van QATRINA

De laatste tijd is de vraag naar een vierkant tafelblad op maat enorm toegenomen. Wij leveren tafelbladen op maat van het zeer duurzame Slavonisch eikenhout. Het door ons geleverde hout is uiteraard FSC-gekeurd. Echte vakmensen maken nog op een traditionele, ambachtelijke wijze een vierkant tafelblad op maat.

De basis van het eiken tafelblad bestaat uit mooie, strakke fijn bezaagde eiken stroken.

Allereerst wordt het eikenhout geselecteerd op kleur en kwaliteit, vervolgens op de gewenste afmetingen gezaagd en geschaafd. Daarna wordt het verlijmd tot het uiteindelijke tafelblad.
Na droging wordt het speciaal voor u gemaakte tafelblad uitvoerig gecontroleerd en zo nodig nog verder afgewerkt.
Als laatste wordt het tafelblad opgeschuurd met een fijne korrel (korrel 100). Hiermee is het klaar om eventueel behandeld te worden met bijvoorbeeld een houtolie.

 

 

 

vierkant tafelblad op maat

vierkant tafelblad op maat

 

Hoe breed zijn de stroken die in het vierkante tafelblad worden verwerkt ?

Wij leveren onze eiken houten tafelbladen met stroken variërend tussen de 4 en 12 cm. breed. De eiken tafelbladen op maat zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen:

  1. In doorgaande lamel. De stroken (lamellen) zijn ononderbroken, dus zo lang als de tafel lang is. (zie onderstaande afbeelding)
  2. In vingerlas. De stroken (lamellen) uit kortere stukjes hout, aan elkaar gelijmd d.m.v. een zogenaamde vingerlas. (zie onderstaande afbeelding)

 

                                        massief eiken paneel vingerlas

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                      Licht rustiek eiken vingerlas

Het vierkante tafelblad op maat is verkrijgbaar in diverse diktes, variërend van 2 cm. dik tot 4 cm. dik in massieve uitvoering.

 

Een licht rustiek tafelblad op maat, tot op de millimeter nauwkeurig

Via het speciaal hiervoor ontwikkelde bestelsysteem op onze website kunt u zelf de gewenste afmetingen invoeren.
Dit kan tot op de millimeter nauwkeurig !. Vervolgens selecteert u de dikte en maakt een keuze uit de verschillende extra opties.
Het systeem berekent aan de hand van de prijs per vierkante meter direct de prijs voor het tafelblad op maat voor u uit. Simpeler kunnen we het voor u niet maken !

 

QATRINA, voor bladen op maat gemaakt

Met liefde gezaagd, geschaafd, verlijmd en afgewerkt. En ook nog voor een scherpe prijs en (deugdelijk verpakt) bij u thuis bezorgd.
Bij QATRINA bent u aan het juiste adres: hoogwaardige houtkwaliteit, op maat gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig in elke gewenste vorm !

Wij bieden op onze website tevens een breed scala aan houten en stalen onderstellen aan. Zo kunt u, indien gewenst, uw eiken houten tafel bij ons helemaal naar eigen inzicht samenstellen. Naast eiken tafelbladen leveren wij op aanvraag ook bladen in andere houtsoorten. Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in een vierkant tafelblad op maat ?