timmerpanelen eiken

timmerpaneel eiken

Massieve timmerpanelen eiken bestelt u voordelig bij QATRINA 

Wij maken ze tot op de mm. nauwkeurig op maat voor u: timmerpanelen eiken. De massieve timmerpanelen eiken kunt u voor duizend en een dingen gebruiken: maak er uw eigen meubels mee, gebruik het als fraaie afwerking voor wanden, vloeren, maar natuurlijk kan het ook dienst doen als bureaublad, keukenblad, werkblad, eettafelblad of als blad voor uw kookeiland.

Eiken panelen maken wij van Slavonisch eiken. Een bijzonder mooie lichte en harde eikensoort. Het hout voor de panelen is gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd: onze houtproducten zijn dan ook allemaal FSC gekeurd.

U bestelt de eiken panelen heel eenvoudig online in onze webwinkel. Wij leveren eiken panelen in foutvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit. Naast eiken panelen leveren wij ook panelen in andere houtsoorten. Deze bestelt u op aanvraag bij ons. Klik hier voor een overzicht van onze andere houtsoorten en neem even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Timmerpanelen leveren wij zowel in doorgaande lamellen als in vingerlas uitvoering. Massief leveren wij tot maximaal 40 mm. dik, via de website te bestellen in 20, 25, 30 en 40 mm. Buiten onze website om zijn andere diktes leverbaar op aanvraag. Ook voor kopshout timmerpanelen bent u bij QATRINA aan het juiste adres: online zijn deze te bestellen in 60 mm. dik eiken, maar op aanvraag ook leverbaar in een andere houtsoort en veel dikker. Kopshout leveren wij tot maar liefst 120 mm. dik. Neem een kijkje op onze website en laat u verrassen !

 

 

 

timmerpanelen eiken

Foutvrij eiken paneel doorgaande lamel

 

U bepaalt het zelf: een kant en klaar, of een nog onbehandeld paneel 

Wij leveren de timmerpanelen standaard geschuurd met korrel 80: de randen zijn dan nog scherp. Dit is een zogenaamd halffabricaat, dat door u verder afgewerkt dient te worden.
Kant en klare timmerpanelen schuren wij nog eens met een wat fijnere korrel 120 en de scherpe randen worden weggeschuurd. Of te wel; het paneel wordt voorzien van vellingkanten rondom. Met het blote oog nauwelijks waarneembaar, maar wel degelijk voelbaar.

U bepaalt het helemaal zelf, door wel of niet voor de optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ op de desbetreffende product pagina te kiezen. QATRINA staat voor alleen de beste kwaliteit.

 

Bent u geïnteresseerd in onze timmerpanelen eiken ?