tafelonderstel voor buiten

design onderstel

Een prachtig tafelonderstel voor buiten ? bestel het eenvoudig bij QATRINA

Een fraai tafelonderstel voor buiten kunt u bij ons bestellen in drie verschillende afwerkingen. Naast stalen onderstellen in poedercoat RAL standaard, leveren wij deze ook in industriële uitvoering en in poedercoat RAL fluweel uitvoering. (klik hier voor meer informatie over poedercoaten)

Wij leveren uitsluitend stalen onderstellen afgewerkt in poedercoat. Dit zorgt voor een mooier en bovendien ook sterker oppervlak dan (veel goedkopere) gelakte stalen onderstellen. Onze onderstellen zijn daardoor ook gewoon buiten toepasbaar, omdat roestvorming geen kans krijgt. Ons advies is wel: laat het onderstel niet de hele winter in weer en wind staan. U maakt er dan toch niet of nauwelijks gebruik van.

Een onderstel in poedercoat RAL standaard wordt in een mooie zachte zijdeglans kleur gespoten.Lasnaden worden gladgeslepen.
Onze uitvoering in RAL fluweel heeft een meer matte, fluweelachtige structuur. Ook hier zijn de lasnaden als zodanig niet meer zichtbaar.
De industriële uitvoering wordt niet verder afgewerkt. Er wordt alleen een dun laagje doorzichtige poedercoating over het blanke staal aangebracht. Dit ter bescherming van het staal tegen invloeden van buitenaf, zoals roestvorming.

Het tafelonderstel voor buiten is een vakkundig gelast en gepoedercoat kwaliteitsproduct, waar wij trots op zijn.

U zoekt een stalen onderstel in afwijkende afmetingen ?. In veel gevallen kunnen wij u dan wel verder helpen, want de meeste onderstellen zijn ook leverbaar in andere afmetingen. Neem hiervoor gerust even contact met ons op.

 

 

 

tafelonderstel voor buiten

 

Mooie stalen tafel onderstellen verkrijgbaar in fraaie poedercoat kleuren 

Omdat wij natuurlijk niet alle kleuren kunnen realiseren, bieden wij de vijf meest gangbare RAL kleuren in onze webwinkel aan. Weet u eigenlijk wat dat betekent, RAL ?

Standaard leveren wij de onderstaande RAL kleuren:

  • Antracietgrijs: RAL 7016 (zie onderstaande afbeelding)
  • Crème wit: RAL 9001 (zie onderstaande afbeelding)
  • Gitzwart: RAL 9005 (zie onderstaande afbeelding)
  • Blank aluminium: RAL 9006 (zie onderstaande afbeelding)
  • Verkeerswit: RAL 9016 (zie onderstaande afbeelding)

 

    

  

 

Een andere (RAL) kleur behoort tot de mogelijkheden, maar is niet altijd op voorraad. Houdt u bovendien rekening met een geringe meerprijs. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kant en klare tafelpoten en onderstellen in staal, maar ook in hout. Bovendien ook vaak leverbaar in afwijkende maten. Waarom QATRINA ? Omdat wij staan voor kwaliteit.

 

Bent u geïnteresseerd in een tafelonderstel voor buiten ?