tafelbladen met visgraatmotief

visgraattafelblad op maat

Fraaie tafelbladen met visgraatmotief bestelt u eenvoudig en voordelig bij QATRINA

Prachtige tafelbladen met visgraatmotief, in eiken en in Amerikaans notenhout leverbaar. Helemaal op maat voor u gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig, want standaardafmetingen kennen wij niet.

Onze tafelbladen met visgraatmotief worden samengesteld uit een massieve toplaag van 4 mm. eiken-of notenhout, verlijmd op een multiplex ondergrond.
Wij leveren de tafelbladen met een (totale) dikte van 22, 28 of 42 mm. De massief eiken- en notenhouten lamellen voor het visgraatmotief zijn stuk voor stuk milieuvriendelijk geproduceerd, en ook nog eens allemaal FSC gekeurd.

Een visgraattafelblad leverbaar in drie verschillende motieven

Niet alleen de dikte van het tafelblad, maar ook de gewenste uitvoering van het visgraatmotief bepaalt u uiteraard zelf.
De lamellen zijn allemaal 75 mm. breed, maar de gewenste lengte kunt nog zelf kiezen: wij leveren drie verschillende lengtes: lamellen van 160 mm, 240 mm. of 480 mm. lang.

Visgraattafelbladen leveren wij in ronde, rechthoekige, vierkante, ovale, en in ellipsvormige uitvoering. Ellipsvormig leveren wij niet direct online via onze website, maar is op aanvraag verkrijgbaar. QATRINA, want wij leveren alleen het allerbeste.

Maximaal leveren wij 3500 mm. lang, en maximaal 1250 mm. breed. Neem gerust even contact met ons op als u vragen heeft. Wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in onze tafelbladen met visgraatmotief ?

 

 

tafelbladen met visgraatmotief

Tafelblad met visgraatmotief

 

Standaardmaten kennen wij niet: wij leveren uitsluitend op maat 

Wij maken alles op maat, geheel naar uw wensen. Tafelbladen met standaardafmetingen kennen wij niet. Voer online op onze website heel gemakkelijk zelf de door u gewenste houtsoort, de gewenste lengte van de lamellen, de afmetingen en de dikte van het tafelblad in. Het speciaal hiervoor ontwikkelde bestelsysteem berekent daarna de prijs voor u uit. Betalen doet u heel eenvoudig en gegarandeerd veilig met iDEAL.
Neem gerust even contact met ons op, als u hulp nodig heeft, want wij helpen u graag.

Waarom u voor QATRINA zou moeten kiezen ? Omdat wij staan voor een prima service en uitsluitend kwaliteitsproducten leveren.

 

Gewoon tegen kostprijs uw nieuwe tafelblad thuis afgeleverd

In combinatie met onze vaste koeriersdienst leveren wij alle bestellingen zo snel mogelijk bij onze klanten af.
Wij doen dit tegen kostprijs als een vorm van service voor onze klanten. Wij verdienen hier hoegenaamd niks aan.

 

Bent u geïnteresseerd in onze tafelbladen met visgraatmotief ?