tafelbladen met visgraatmotief noten

visgraattafelblad Amerikaans noten

Unieke tafelbladen met visgraatmotief noten, tot op de mm. nauwkeurig op maat van QATRINA

Bij QATRINA bestelt u ze heel eenvoudig: schitterende tafelbladen met visgraatmotief noten, desgewenst ook leverbaar in Slavonisch eiken. Exact op maat gemaakt, tot op de mm. nauwkeurig. Onze tafelbladen met visgraatmotief noten worden stuk voor stuk helemaal op maat gemaakt uit een 4 mm. dikke massief eikenhouten toplaag, die vervolgens verlijmd wordt op een multiplex drager.
Wij leveren visgraattafelbladen in drie diktes: 22, 28 of 42 mm. dik. De visgraatlamellen zijn uiteraard duurzaam geproduceerd, en daarom is ons hout ook nog FSC gekeurd.

Een keuze uit drie fraaie visgraatmotieven

U bepaalt dus de dikte al helemaal zelf, maar daarnaast ook nog het gewenste visgraatmotief. De massief houten lamellen zijn altijd 75 mm. breed, maar de lengte kunt u nog zelf kiezen: wij leveren de lamellen met een lengte van 160 mm, 240 mm. of 480 mm. Praktisch iedere vorm kunnen wij voor u maken: zo leveren wij standaard visgraattafelbladen in ronde, in rechthoekige, in vierkante, in ovale, en in ellipsvormige uitvoering. De ellipsvormige uitvoering leveren wij alleen op aanvraag: deze kunt u dus niet direct in onze webwinkel bestellen. De visgraattafelbladen leveren wij tot een maximale lengte van 3500 mm. en een maximale breedte van 1250 mm. Komt u er alleen niet uit, of heeft u een vraag ? Neem dan contact met ons op, want wij kunnen u vast wel verder helpen.

Bent u geïnteresseerd in onze tafelbladen met visgraatmotief noten ?

 

 

 

tafelbladen met visgraatmotief noten

Tafelblad met visgraatmotief noten

 

Wij maken op maat tot op de mm. nauwkeurig: standaardafmetingen doen wij niet aan

In onze online webshop voert u zelf de houtsoort, de lengte van de lamellen, de afmetingen en de gewenste dikte van het tafelblad in. Ons slimme bestelsysteem doet de rest voor u, en berekent automatisch de prijs van het gewenste product uit. Betalen doet u veilig online met Bancontact. U zult verrast zijn door de vele mogelijkheden, dus neem snel een kijkje op onze uitgebreide website. Heeft u een vraag of speciale wensen ? Neem dan contact met ons op per telefoon of mail.

 

Bestellingen thuis afgeleverd tegen kostprijs ? Bij QATRINA heel gewoon

In combinatie met onze koeriersdienst leveren wij bestellingen tot achter de voordeur bij u af. Wij verdienen hier niets aan, want dit doen wij tegen kostprijs.

 

Bent u geïnteresseerd in onze tafelbladen met visgraatmotief noten ?