tafelbladen eiken epoxy

tafelbladen eiken epoxy

Unieke tafelbladen eiken epoxy bestelt u heel gemakkelijk online bij QATRINA !

Op zoek naar tafelbladen eiken epoxy ? Zoekt u iets echt unieks ? Dan heten wij u van harte welkom bij QATRINA ! Onze tafelbladen eiken epoxy zijn stuk voor stuk echte specials. De massief rustiek eiken delen zijn speciaal geselecteerd op hun vorm, en zodanig met elkaar verlijmd dat er tussen de delen open ruimtes vrij blijven, die worden gevuld met epoxy.

Een warme, prettige sfeer in huis is voor ons allen een gekoesterde wens. De eettafel is de spil in ieder huis: de plek om snel even het laatste nieuws te lezen, voor het gezamenlijke ontbijt, de lunch en het diner of gewoon voor een korte pauze met een kop koffie of thee. Een eettafel vervang je dan ook niet zo maar even, omdat je jezelf gaat hechten aan deze bijzondere plek, waar in de loop der jaren zoveel intieme momenten hebben plaatsgevonden. Daarom wilt u natuurlijk een tafel waar je met plezier naar kijkt. En als de financiële ruimte beschikbaar is, wilt u uiteraard het liefst een unieke tafel.

De tafelbladen hebben een natuurlijke boomstamrand en bestaan uit brede rustieke eiken lamellen van 38mm dik. Ieder blad is uniek ! U kunt het blad onbehandeld dan wel gekleurd bestellen. Wilt u een gekleurd blad, dan kunt u kiezen uit:

  • pure behandeling; transparante olie, mat. Hierdoor wordt het eiken wat donkerder van kleur.
  • invisible behandeling: transparante olie, mat met een klein witpigment. Hierdoor behoudt het eiken zijn natuurlijke kleur.
  • black: de donkerste behandeling waarbij de houtnerf zichtbaar blijft.
  • sky grey: het eiken krijgt een grijzige nuance.
sky grey
black

– stoere tafelbladen
– unieke exemplaren
– opgevuld met transparante epoxy
– vervaardigd uit rustiek eiken
– grote noesten zijn opgevuld, soms ook met blokjes hout
– met natuurlijke boomstamrand
– breedte ca 100cm (+/- 10mm i.v.m. de oneffen rand)

 

budget tafelbladen

 

tafelbladen eiken epoxy

Onbehandeld of gekleurd 

Bent u handig ? Dan kunt u gerust een onbehandeld tafelblad bestellen, en dit zelf voorzien van een olie of lak. Let wel op: het is van essentieel belang dat u het tafelblad geheel ‘inpakt’ in olie of lak, omdat het anders krom kan trekken ! Dus de onderzijde niet vergeten ! Als u de gebruiksaanwijzing van de olie goed opvolgt, is het behandelen heel eenvoudig. Wij werken met een twee-componenten olie, eventueel v.v. een kleurpigment. Wij kunnen de olie eventueel ook aan uw bestelling toevoegen. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Liever een kant en klaar tafelblad ? Geen probleem: de toeslag hiervoor bedraagt € 185,00 incl. 21% btw.

Tafelbladen eiken epoxy zijn er zolang de voorraad strekt !

Bent u geïnteresseerd in onze tafelbladen eiken epoxy ?

 

budget tafelbladen