tafelblad vierkant op maat

tafelblad vierkant op maat

Een massief houten tafelblad vierkant op maat van QATRINA

Een tafelblad vierkant op maat maken wij van het zeer duurzame Slavonisch eiken. Dit hout is gegarandeerd allemaal FSC-gekeurd.

Onze producenten maken nog op een traditionele wijze een tafelblad vierkant op maat tot op de millimeter nauwkeurig. Het hout wordt op kleur en kwaliteit geselecteerd en dan op de gewenste afmetingen gezaagd en geschaafd. Vervolgens wordt het verlijmd tot een tafelblad. Nadat het geheel verlijmd is laten wij het nog ongeveer een week tot rust komen, zodat het overtollige vocht dat nog aanwezig is uit het tafelblad trekken.

Vervolgens wordt het opgeschuurd met een fijne korrel (korrel 100 of 120) en is het klaar om behandeld te worden met bijvoorbeeld een houtolie of een lak.

 

 

 

tafelblad vierkant op maat

Tafelblad vierkant op maat

 

Een tafelblad opgebouwd uit verlijmde houtstroken 

Onze tafelbladen worden geleverd met verlijmde stroken variërend tussen de ca. 40 en 140 mm. breed, op maat verkrijgbaar in twee uitvoeringen: in doorgaande lamellen en in vingerlas. Daarnaast leveren wij ook het exclusieve kopshout: een prachtig, onverslijtbaar houtproduct. De tafelbladen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, variërend van 20 mm. tot 40 mm. dik massief eiken. Kopshout leveren wij in 60 mm. dik Slavonisch eiken.

QATRINA, voor een prachtig massief houten tafelblad op maat voor u gemaakt

Een schitterende massief eiken tafel die precies bij uw wensen en uw interieur past, dat begint uiteraard met de keuze van het tafelblad. QATRINA biedt u hoogwaardige houtkwaliteit, op maat gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig en dat alles ook nog eens in elke gewenste vorm voor een redelijke prijs ! Door ware vakmensen met liefde voor u gezaagd, geschaafd, verlijmd en afgewerkt, en tegen kostprijs bij u thuis afgeleverd ! Wij verdienen hier verder niets aan.

U kunt bij ons kiezen uit drie verschillende houtkwaliteiten: foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Aan u dus de keus.

Op onze website treft u tevens een groot aanbod aan houten en stalen onderstellen. U kunt dus bij ons helemaal zelf uw droomtafel samenstellen ! Mocht u er niet helemaal uitkomen en hulp nodig hebben: belt of mailt u ons even. Wij helpen u graag verder !

Naast vol massief eikenhouten tafelbladen zijn op aanvraag ook bladen in andere houtsoorten bij ons te bestellen. Onze andere houtsoorten zijn niet het gehele jaar door leverbaar, dus neem even contact met ons op voor de mogelijkheden op dat moment.

 

Bent u geïnteresseerd in een tafelblad vierkant op maat ?