tafelblad van kopshout

tafelblad van kopshout

QATRINA levert het gemaakt van eiken, maar ook in een andere houtsoort: een tafelblad van kopshout !

Bij QATRINA ‘gewoon’ op maat te bestellen, maar elders vrijwel nergens te vinden: een met de hand voor u gemaakt tafelblad van kopshout ! Via onze site zelf te bestellen in exclusief Slavonisch eikenhout, en op aanvraag ook nog eens verkrijgbaar in veel andere houtsoorten ! QATRINA is met recht DE houtspecialist van de Benelux.

In tegenstelling tot veel andere aanbieders op het internet richten wij ons met name op maatwerk: u vindt bij ons dan ook geen zogenaamde standaardvormen en al helemaal geen standaardafmetingen. Wij leveren uitsluitend op maat gemaakt.
Veelgevraagde vormen zoals vierkante en rechthoekige of ronde en ovale tafelbladen zijn heel gemakkelijk zelf online door u te bestellen in de webwinkel: een andere vorm maken wij voor u op aanvraag. Neem in dat geval contact met ons op per telefoon of stuur ons even een mailtje.

Door ons geleverde kopshout eiken tafelbladen worden met de hand voor u gemaakt van massief Slavonisch eiken: de beste eikensoort op de markt. Prachtig licht van kleur en veel harder dan de meeste andere eikensoorten door de langzame groei van de bomen.
Slavonisch eiken is een houtsoort die met name geschikt is voor intensief gebruik: keihard en nagenoeg onverslijtbaar. Het is dan ook niet vreemd dat ons kops eiken gretig aftrek vindt bij organisaties die aan de horeca gerelateerd zijn. Kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs: met een tafelblad van kopshout van QATRINA slaat u twee vliegen in een klap !

Een uitvoering in kops eiken, maar ook verkrijgbaar in kops essen, kops beuken, kops acacia of kops kersen !

Wij leveren niet alleen tafelbladen gemaakt van kops eiken: naast eiken leveren wij namelijk ook kops essen, kops beuken, kops acacia en kops kersen tafelbladen gemaakt van A-kwaliteit massief hout. Het door ons gebruikte hout wordt op een duurzame wijze verwerkt en is allemaal FSC gecertificeerd. Omdat wij samenwerken met meerdere voordelige producenten in het buitenland zien wij kans om onze prijzen zeer aantrekkelijk te houden. Daar kunt u dus op uw beurt weer van profiteren !

Kopshout tafelbladen, maar nog veel meer dan dat !

QATRINA levert tafelbladen van kopshout, maar nog veel meer !
U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor kopshout hakblokken, kopshout snijplanken, kopshout barbladen en kopshout keukenbladen. Heeft u andere ideeën om ons kopshout voor te gebruiken en twijfelt u of heeft u advies nodig ? Bel of mail ons dan gerust even.

 

 

 

tafelblad van kopshout

Kopshout tafelblad

Doorgaande lamellen, vingerlas en kopshout: bij QATRINA vindt u het allemaal ! 

Wij beschikken over de allernieuwste volledig computergestuurde machines: hiermee kunnen wij ook de meest ingewikkelde vormen voor u maken. Het uitfrezen van benodigde sparingen of het maken van ronde hoeken zijn vanzelfsprekend ook geen probleem. Speciale wensen ? Deel ze met ons en neem even contact op. Doorgaande lamellen, vingerlas en kopshout: QATRINA levert het allemaal, dus verder zoeken is echt niet nodig !

Bent u geïnteresseerd in een tafelblad van kopshout ?