tafelblad van kops hout

tafelblad van kops hout

Op zoek naar een tafelblad van kops hout ? Wij maken ze in eikenhout en in andere houtsoorten op maat voor u !

Als een van de weinige leveranciers kunnen wij het u WEL aanbieden: een exclusief tafelblad van kops hout. Een zeldzaamheid in de Benelux !

Kopshout kunnen wij leveren leveren in eikenhout, maar ook andere houtsoorten zijn op aanvraag mogelijk. Bij QATRINA zit u goed voor 60 millimeter dik massief kopshout op maat in elke gewenste vorm. De meest gevraagde vormen zoals een vierkant, een rechthoekig, een rond, een ellips of een ovaal tafelblad is gemakkelijk door u zelf via de website te bestellen. Andere vormen zijn leverbaar op aanvraag: bel ons hiervoor even of stuur een e-mail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze gegevens vindt u hier.

Zoals hierboven al aangegeven bestelt u een kops hout tafelblad gemaakt van eikenhout eenvoudig zelf online. In onze webshop vindt u vierkant of rechthoekig en rond of ellips/ovaal. Ons eiken kops hout wordt opgebouwd uit met de hand voor u geselecteerd massief Slavonisch eiken: een uitsluitend door professionals gebruikte oersterke en lichte eikensoort.

Massief hout in een uitvoering van kops hout is keihard en zo goed als onverwoestbaar. Kops hout is bij uitstek geschikt wanneer het blad veel gebruikt wordt en vindt dan ook gretig aftrek in onder meer de horeca. Een tafelblad van kops hout: een schitterende en unieke verschijning voor in uw woonkamer of keuken !

Kops eiken, maar ook kops beuken, kops essen, kops acacia en kops kersen is verkrijgbaar op aanvraag

Doorgaans worden onze kops hout tafelbladen in Slavonisch eiken bij ons besteld, maar op aanvraag maken wij ze eventueel ook in kops hout beuken, kops hout essen, kops hout acacia en kops hout kersen voor u op maat. Met de hand gemaakt van FSC gecertificeerd massief hout voor wel zeer interessante prijzen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden !

Kan ik bij QATRINA dan alleen maar kops hout tafelbladen bestellen ? Nee hoor ! Kops hout is vanzelfsprekend ook prima te gebruiken om er andere producten mee te maken. Dus ook voor een kops hout hakblok, een kops hout snijplank, een kops hout barblad of een kops hout keukenblad bent u bij ons gewoon aan het juiste adres. (Bijna) alles kan bij QATRINA !

 

 

 

tafelblad van kops hout

tafelblad van kops hout eiken, afgewerkt met een twee componenten transparante houtolie

Vol massief kops hout op maat, maar ook houtproducten met doorgaande lamellen of in vingerlas: u vindt het bij QATRINA

Alle vormen zijn mogelijk, want wij beschikken over de allerlaatste, ultra moderne houtbewerkingsmachines. Bij QATRINA krijgt u alles tot op millimeter nauwkeurig op maat voor u gemaakt !

Heeft u speciale wensen en moeten er bijvoorbeeld sleuven of uitsparingen worden uitgefreesd, of wilt u uw tafelblad graag bestellen met schuine randen of ronde hoeken ? Wij maken het zoals u het wilt hebben. Gun uzelf het beste en bestel uw massief hout gewoon op maat bij QATRINA !

Bent u geïnteresseerd in een tafelblad van kops hout ?