tafelblad tonvormig op maat

noestvrij eiken tafelblad

Bestel eenvoudig en voordelig een tafelblad tonvormig op maat bij QATRINA

QATRINA maakt massief eiken tafelbladen op maat van het fraaie Slavonisch eikenhout. Uiteraard is ons hout duurzaam geproduceerd en allemaal FSC-gekeurd. Naast eiken tafelbladen, kunt u bij ons op aanvraag ook terecht voor tafelbladen in andere houtsoorten. Onze vaste producenten in Oost Europa vervaardigen nog op een ambachtelijke manier een tafelblad tonvormig op maat. Exact in de door u gewenste afmeting en vorm.

Eerst wordt het benodigde hout uitgezocht op structuur, kleur, en op kwaliteit. Daarna wordt het op de gewenste lengte en breedte gezaagd, geschaafd en geschuurd. Het samenstellen tot het uiteindelijk tafelblad tafelblad gebeurt vervolgens nog altijd met de hand. Na het verlijmen laten wij het blad nog minimaal een week met rust, zodat het nog in het hout aanwezige vocht uit het blad kan trekken. Wanneer het tafelblad goed gedroogd is, volgt nog een zorgvuldige controle op eventuele onvolkomenheden, en wordt het zo nodig nog verder afgewerkt.

Als laatste schuren wij het blad met een fijnere korrel (korrel 120) en brengen wij rondom vellingkanten aan. Het tafelblad is nu gereed om te worden behandeld met een deugdelijk houtolie of lak.

 

 

 

tafelblad tonvormig op maat

Tafelblad tonvormig op maat

 

Iedere gewenste afmeting en vorm is mogelijk

Bestel eenvoudig en voordelig helemaal zelf een houten tafelblad op maat. Via ons bestelsysteem op de website is het een koud kunstje. U kiest gewoon zelf exact de afmetingen en dikte. De gewenste afmetingen kunt u tot op de mm. nauwkeurig invoeren. Maak vervolgens eventueel nog een keuze uit de extra opties, en ons bestelsysteem berekent meteen de prijs voor het tafelblad voor u uit. Zo eenvoudig gaat het.

 

QATRINA, voor een tafelblad tonvormig op maat

Tafelbladen verkrijgbaar in foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken. Alleen de allerbeste kwaliteit, op maat gemaakt, en dat alles ook nog tegen kostprijs bezorgd. Naast eiken bladen, leveren wij op aanvraag ook bladen in andere houtsoorten. Neem hiervoor even contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoon en mail.

In onze webshop vindt u ook een groot aantal houten en stalen onderstellen. Zo kunt u dus heel eenvoudig helemaal zelf uw ideale tafel bij ons samenstellen.

 

Bent u geïnteresseerd in een tafelblad tonvormig op maat ?