Tafelblad rustiek eiken extra dik

tafelblad rustiek eiken extra dik

Een tafelblad rustiek eiken extra dik ? Welkom bij QATRINA !

Wij leveren vol massief eiken tafelbladen op maat t/m maximaal 40 mm dik en in fineer t/m maximaal 58 mm dik. Op zoek naar een tafelblad rustiek eiken extra dik ? U kiest bij ons uit foutvrij/noestvrij of rustiek eikenfineer.

Fineer is een dun laagje massief hout dat aan beide zijden verlijmd wordt op een multiplex of MDF drager. Voordeel is dat er bij fineer niet of nauwelijks krimp of uitzetting plaatsvindt: fineer is hierdoor dan ook veel maatvaster dan massief hout. Door hedendaagse technieken is een gefineerd tafelblad vrijwel niet meer van massief te onderscheiden. U ziet aan de kantafwerking of het fineer is: wanneer u voor fineerband kiest lopen de nerven van het hout niet door aan de kopse zijden. Dit wordt voorkomen door de kopse kanten af te werken met latjes gemaakt van kopshout, die tegen het blad worden verlijmd.

Zo kunt u een vierkant of rechthoekig tafelblad rustiek eiken extra dik laten afwerken met massief houten latjes aan de lange zijden en kops houten latjes aan de korte zijden. Het door ons gebruikte fineer is ca. 0,9 mm. dik en geschikt om het eventueel verder te bewerken. Fineer is bij ons bijvoorbeeld ook in geborstelde uitvoering leverbaar.

Het is ook mogelijk de randen af te laten werken met fineerband: zowel aan de lange zijden als aan de korte zijden wordt dit op de rand vastgelijmd. Voor tafelbladen en barbladen adviseren wij een afwerking met massief houten latjes. Neem contact met ons op indien u meer informatie wenst. Een ovaal of rond fineer tafelblad rustiek eiken extra dik kan uitsluitend met fineerband afgewerkt worden.

Kiezen tussen een fineer tafelblad of een massief houten tafelblad is een gevoels- en financiële kwestie. De keuze is aan u. Ons fineer is allemaal milieuvriendelijk geproduceerd en FSC gekeurd.

 

 

tafelblad rustiek eiken extra dik

Massief of fineer: u bepaalt het helemaal zelf

Wij leveren fineer op maat gemaakt in twee kwaliteiten: foutvrij/noestvrij en rustiek Slavonisch eiken. Online kunt u t/m een lengte van 2800 mm. en een breedte van 1200 mm. bestellen. Liever een vol massief houten tafelblad op maat ? Klik dan hier. Voor een exclusief kopshout tafelblad klikt u hier.

Ook voor heel ingewikkelde vormen en (hele) grote tafelbladen bent u bij ons aan het juiste adres: deze leveren wij op aanvraag. Neem hiervoor even contact met ons op: wij helpen u graag.

Bent u geïnteresseerd in een tafelblad rustiek eiken extra dik ?