tafelblad op maat doorgaande lamel

noestvrij eiken tafelblad

Een prachtig tafelblad op maat doorgaande lamel van QATRINA

Wij leveren tafelbladen op maat van het zeer duurzame Slavonisch eikenhout. Het door ons geleverde hout is uiteraard FSC-gekeurd. Echte vakmensen maken nog op een traditionele, ambachtelijke wijze een tafelblad op maat doorgaande lamel.

Naast eikenhout leveren wij ook heel veel andere houtsoorten: klik hier voor onze andere houtsoorten.

Uw eiken tafelblad wordt, na bestelling, altijd speciaal op de door u ingevoerde afmetingen en aangegeven vorm voor u gemaakt. Allereerst wordt het eikenhout geselecteerd op kleur en kwaliteit, vervolgens op de gewenste afmetingen en in de gewenste vorm gezaagd en geschaafd. Daarna wordt het verlijmd tot het uiteindelijke tafelblad.

Na verlijming laten wij uw tafelblad nog minimaal een week tot rust komen tot al het vocht uit het blad getrokken is. Na droging wordt het tafelblad uitvoerig gecontroleerd en zo nodig nog verder afgewerkt.
Als laatste wordt het tafelblad opgeschuurd met een fijne korrel (korrel 100). Hiermee is het klaar om eventueel behandeld te worden met bijvoorbeeld een houtolie.

 

 

 

tafelblad op maat doorgaande lamel

tafelblad op maat doorgaande lamel

 

Hoe breed zijn de stroken die in het tafelblad worden verwerkt ?

Deze vraag krijgen wij herhaaldelijk van onze klanten. Daarom nu uitsluitsel.
Wij leveren onze eiken houten tafelbladen doorgaande lamel met stroken variërend tussen de 4 en 12 cm. breed.

Bij tafelbladen bestaande uit doorgaande lamellen, zijn de stroken (lamellen) ononderbroken, dus zo lang als de tafel lang is (zie onderstaande afbeelding).

 

Licht rustiek eiken doorgaande lamel

Onze tafelbladen op maat zijn verkrijgbaar in diverse diktes, variërend van 2 cm. dik tot 4 cm. dik in massieve uitvoering.

 

Een prachtig tafelblad op maat doorgaande lamel, tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt

Via het speciaal hiervoor ontwikkelde bestelsysteem op onze website kunt u zelf de gewenste afmetingen invoeren. Dit kan tot op de millimeter nauwkeurig !.
Vervolgens selecteert u de dikte en maakt een keuze uit de verschillende extra opties. Het systeem berekent aan de hand van de prijs per vierkante meter direct de prijs voor het tafelblad op maat doorgaande lamel voor u uit. Simpeler kunnen we het voor u niet maken !

 

QATRINA, voor een uniek tafelblad, op maat gemaakt 

Een prachtige eiken tafel die perfect past bij uw wensen en in uw interieur, begint natuurlijk met het tafelblad.
Bij QATRINA bent u aan het juiste adres: hoogwaardige houtkwaliteit, op maat gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig in elke gewenste afmeting en vorm !

Wij bieden op onze website tevens een breed scala aan houten en stalen onderstellen aan. Zo kunt u, indien gewenst, uw eiken houten tafel bij ons helemaal naar eigen inzicht samenstellen.
Naast eiken tafelbladen leveren wij op aanvraag ook bladen in andere houtsoorten (klik hier voor onze andere houtsoorten). Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden.

QATRINA, omdat wij staan voor service en kwaliteit.

 

Bent u geïnteresseerd in een tafelblad op maat doorgaande lamel ?